Merhabalar arkadaşlar ben 2 yıldır altyapı beklemekteyim. Ve bina sakinlerimiz artık internet istiyorlar. İnternet altyapısı gerektirmeyen hızlı internet şirketlerini benimle paylaşınız. Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Merhabalar arkadaşlar ben 2 yıldır altyapı beklemekteyim. Ve bina sakinlerimiz artık internet istiyorlar. İnternet altyapısı gerektirmeyen hızlı internet şirketlerini benimle paylaşınız. Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Altyapıyı pek önemsemiyorlar dostum maalesef bende ADSL altyapılı internet kullanıyorum.
Turkcell'in 24 Ay Taahhütlü Superbox paketleri var. Kotalı olanlar 4.5G hızında paket içeriğine dikkat ederek bir göz atmanı tavsiye ederim. Vodafone Redbox ise vasat bir hizmet olarak biliyorum yanlış olabilirim o konuda.
Şık tasarımı ve üstün teknolojisi ile fiber hızlarını yaşamanız için Superbox evinize geliyor. Başka herhangi bir sabit internet hizmetine ihtiyaç duymadan 4.5G SIM Kart’lı Superbox ile fiber hızında internet şimdi evinizde.
Arkadaşlar SuperBox kullandım ve istediğim sonucu alamadım başka güzel bildiğiniz bir şirket varmı mesela KabloNet iyimi bilen arkadaşlar yazarsa mutlu olurum.Teşekkür ederim