Altyapı görünmüyor

631725

Picopat
Herkese merhaba.
Arkadaşlar şimdi şöyle bir sorun var evde. Yan komşuların hepsinde kablolu bağlantılı internet var. Biz de bağlatmak istiyoruz. Fakat altyapı görünmüyor diyor. Ev telefonu kablosu bile hâlâ evin içinde. Arayıp söylüyorum 24 ay içinde gelicez diyorlar. Ev müstakil. Ve telefon direği de evin karşısında nasıl bir çözüm buluruz buna.
Not: Evde kablosuz internet var wizzynet diye bir internet. Ama aşırı yavaş. Haftanın en az 3 günü interneti kesiyorlar. O yüzden kablolu internete geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülke geneline yayılsınlar ondan sonra bir manaları olur. Senin şanslı olarak yaşadığın ilçe dışında kimseye bir faydası yok maalesef. Ben Denizli'de yaşıyorum. Ne TurkNet gigabit ne de diğerleri yok. Burada yasaklı bir şirket olan bir firmadan 100/8 bir paketi 110 TL'ye kullanıyorum. Yakında da 100/15 olacakmış. Bulunan koşulları göz önünde bulundurunca çok iyi.

Olaylara bireysel değil, geniş bakmak daha iyi olur. Uploadların 15 Megabite yükselmesi ben ve benim gibi bir çok kişi için mükemmel iken senin gibi şanslı durumda olan arkadaşlar için anlamsız olması gayet normaldir.

Ülke geneline yayılsınlar ondan sonra bir manaları olur. Senin şanslı olarak yaşadığın ilçe dışında kimseye bir faydası yok maalesef. Ben Denizli'de yaşıyorum. Ne TurkNet gigabit ne de diğerleri yok. Burada yasaklı bir şirket olan bir firmadan 100/8 bir paketi 110 TL'ye kullanıyorum. Yakında da 100/15 olacakmış. Bulunan koşulları göz önünde bulundurunca çok iyi.

Olaylara bireysel değil, geniş bakmak daha iyi olur. Uploadların 15 Megabite yükselmesi ben ve benim gibi birçok kişi için mükemmel iken senin gibi şanslı durumda olan arkadaşlar için anlamsız olması gayet normaldir.

Firma olarak Türk Telekom gibi sermayeleri olmadığı için bir bölgeyi ele alıp genişlemeleri kadar normal bir şey yok. Yani en mantıklı yapılması gereken budur.

Bu tabi ki şirket politikaları gereği gayet normal. Ama ben gidip internet almak istediğimde de 100/8 paketine 200 TL 100/100 pakete de 200 TL istiyorlar. Bunun da bir ortası ayarı olması gerekir.

Bu tabi ki şirket politikaları gereği gayet normal. Ama ben gidip internet almak istediğimde de 100/8 paketine 200 TL 100/100 pakete de 200 TL istiyorlar. Bunun da bir ortası ayarı olması gerekir.
büyük firmaların yapması gerektiğini küçük firmalar yapmaya çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı