Altyapı hızını artırmanın bir yolu var mı?

FLocky

Hectopat
Daha fazla  
Türk Telekom altyapı başvurusunda bulunmuştum, şu an geri dönüş yaptılar ve maksimum 8 megabit verebileceklerini söylediler 16 megabit de veririz fakat sürekli kopmalar yaşarsın dendi. 1000 metre kadar kablo çekilecekmiş mecburen altyapıyı kabul ettim.
Bunu arttırmamın bir yolu yok mudur?
TurkNet'den başvuru yapsam onlarda aynı megabitten mi internet sağlarlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom altyapı başvurusunda bulunmuştum, şu an geri dönüş yaptılar ve maksimum 8 megabit verebileceklerini söylediler 16 megabit de veririz fakat sürekli kopmalar yaşarsın dendi. 1000 metre kadar kablo çekilecekmiş mecburen altyapıyı kabul ettim.

Bulunduğunuz bina yerleşim yerlerine çok uzaksa kimse altyapı çekmekle uğraşmaz eğer yakınsa o bölgede yaşayan insanların da dilekçesi ile fiber optik 100 Mbps'lik altyapı ya da 50 Mbps'lik VDSL altyapı çekilebilir.

Türknet, TT altyapısı kullanıyor. Sokağınızda ki diğer evlerle imza toplayıp altyapı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bulunduğunuz bina yerleşim yerlerine çok uzaksa kimse altyapı çekmekle uğraşmaz eğer yakınsa o bölgede yaşayan insanların da dilekçesi ile fiber optik 100 Mbps'lik altyapı ya da 50 Mbps'lik VDSL altyapı çekilebilir.
Hiper altyapı geleceği söylendi hiper altyapı vdsl olmuyor mu?

Poyraz net UyduNet gibi altyapı olmadan uydu ile yayın yapan firmaları tercih edin. Böylece çok daha yüksek hızlarda internet hizmeti alabilirsiniz.

Poyraz net UyduNet gibi altyapı olmadan uydu ile yayın yapan firmaları tercih edin. Böylece çok daha yüksek hızlarda internet hizmeti alabilirsiniz.
Uydunet kullanıyorum şuan ama hızda sürekli düşmeler oluyor maalesef

Firmayla konuştum bulunduğum yere VDSL altyapı getiremiyorlarmış uzak olduğu için ADSL getireceklermiş.
Ama bulunduğum mevkiye altyapı hizmeti gelecekmiş yakın zamanda öyle bir planlama varmış.
Konuştuğum şahsın öngörüsüne göre 5-6 ay içerisinde VDSL altyapı getireceklermiş.

Müşteri hizmetlerine ilk altyapı talebinde bulunduğum zaman benden altyapı gelmesi için paket seçmemi ve sonrasında altyapı gelince bu paketi iptal ettirebilecek olduğumu söylediler fakat firmayla konuştuğum zaman seçtiğim paketi kabul etmem gerektiği aksi taktirde böyle bir masrafa boşu boşuna girmek istemediklerini söylediler.
Bende zaten 5-6 ay sonra VDSL gelecek ise bu topa hiç girmeyeyim diyerek başvurumu iptal ettirdim.
Umarım kısa zamanda VDSL ile buluşurum.
İlginiz için çok teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı