Arkadaşlar yıllardır hem TTNET hem Superonline klasik "altyapınız desteklemiyor" dEyip 8Mbit 'in üstünde internet vermiyordu. Hatta bina hattım kötü olduğu için 6Mbit ve üstünde kesinti yaşıyordum. Bina hattını yenilettim fakat hala altyapı bahaneleri devam ediyor. Ben bu maksimum hızımı nasıl öğrenebilirim modem arayüzünde bulamıyorum Huawei modem.
Eski Adsl modemim takılıyken hız 24mbit i geçmiyordu. Ve inatla Ttnet müşteri hizmetleri 35mbit hızı desteklemez diyordu. Modemi değiştirdim. Airties Vdsl modemi takınca modem arayüz sayfasında 135bin gibi bir rakam yazıyor şu an. Teorik olarak 135mbit destekliyor. Binamızda fiber internet yok. 35mbit 100gb kotalı paket kullanıyorum şu an.
Eski Adsl modemim takılıyken hız 24mbit i geçmiyordu. Ve inatla Ttnet müşteri hizmetleri 35mbit hızı desteklemez diyordu. Modemi değiştirdim. Airties Vdsl modemi takınca modem arayüz sayfasında 135bin gibi bir rakam yazıyor şu an. Teorik olarak 135mbit destekliyor. Binamızda fiber internet yok. 35mbit 100gb kotalı paket kullanıyorum şu an.