Altyapı nasıl bağlarım?

Birçok paket var.

İnternette gezerken Uzaynet diye bir firma çıktı karşıma, galiba binada veya mahallede altyapısı olmayanlara uydu yoluyla internet hizmeti veriyorlarmış. Linki bıraktım bir bak istersen.

İlk 2 ay ucuz. Sonraki aylar 200 liraya 20Mbps veriyorlar. 16 alıyorum ben. 4Mbps için 2 katı para vermek pek mantıklı değil gibi. Sonuncusuna bakmadım bile 250 lira nedir? Arkadaşım 80Mbps alıyor 70 liraya.

İlk 2 ay ucuz. Sonraki aylar 200 liraya 20Mbps veriyorlar. 16 alıyorum ben. 4Mbps için 2 katı para vermek pek mantıklı değil gibi. Sonuncusuna bakmadım bile 250 lira nedir? Arkadaşım 80Mbps alıyor 70 liraya.
Sen bilirsin o zaman mobil internet kullan cep telefon interneti, daha sonra kablosuz paylaşım ile bilgisayara bağla al sana internet.

Altyapı olmayınca, bunu fırsat bilip pahalıya çıkartıyorlar. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı