İstanbul Pendik kaynarcada bir cikmaz sokakta yasiyorum ve binam basta olmak uzere tum sokakta altyapı yok. Maksimum 16 MB hizmet veriyorlar. Altyapı gelistirmesi icin imza toplayip talep olustursak ilgilenirler mi ya da bu altyapı problemini nasıl cozebiliriz?
İstanbul Pendik kaynarcada bir cikmaz sokakta yasiyorum ve binam basta olmak uzere tum sokakta altyapı yok. Maksimum 16 MB hizmet veriyorlar. Altyapı gelistirmesi icin imza toplayip talep olustursak ilgilenirler mi ya da bu altyapı problemini nasıl cozebiliriz?
Hiç boşuna uğraşma gelmiyor. Zaten her türlü 16 megabit hizmete fahiş paralar ödeyecekler, internetsiz kalamazlar diye düşünüyorlar. Bölgede yaşayan herkes yeni altyapı gelene kadar internet aboneliğini kapatıp boykot yapsa bile çok zor. 4 şehirde yaşadım buna benzer problemleri adamların sloganı belli; "Vasat hizmet, yüksek fiyat"
Selamlar, Başlıkta da belirttiğim üzere geçirdiğim süreci anlatacağım. Öncelikle bölgemde sadece TT altyapısı bulunduğunu ve 2008 yapımı (13 yaşında) 9 daireli bir binada oturduğumu belirtmek isterim. 61 Mbps destekleyen bir VDSL altyapım vardı. Ancak çok sık kopma sorunu yaşıyordum. Bina...