Altyapı olmayan evde nasıl internet kullanılır?

Vicefly

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 5005u intel hdgraphichs 5500 4gb ram 120gb netac ssd
Meslek
spor salonunda staj
Merhaba dostlar, geçen sene 4 Kasım'da evim yandı o evimizde Türk Telekom kullanıyorduk ama yandıktan sonra 1 sokak yanına taşındık buraya internet başvurusu yapmak istediğimizde hiçbir şekilde altyapı yok gözüküyor. Başvuru oluşturduk ama hiçbir geri dönüş ya da çalışma olmadı. Bu durumda ne yapabiliriz? Geçici olarak komşudan internet alıyoruz ama ayıp oluyor. Ne gibi bir yol izliyebiliriz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba dostlar, geçen sene 4 Kasım'da evim yandı o evimizde Türk Telekom kullanıyorduk ama yandıktan sonra 1 sokak yanına taşındık buraya internet başvurusu yapmak istediğimizde hiçbir şekilde altyapı yok gözüküyor. Başvuru oluşturduk ama hiçbir geri dönüş ya da çalışma olmadı. Bu durumda ne yapabiliriz? Geçici olarak komşudan internet alıyoruz ama ayıp oluyor. Ne gibi bir yol izliyebiliriz? Şimdiden teşekkürler.

Superbox kullanabilir misiniz?

Pahalı da olsa Superbox vb. alternatifleri düşünmeye başlamanız lazım.
Superbox, Türk Telekom magnet düşünebilirsiniz. Çok pahalı oluyorlar ama altyapı olana kadar başka çareniz yok.

Pahalı olması sorun değil sınırsız internet olsun yeter.

Superbox kullanabilir misiniz?

Evet.

Pahalı da olsa Superbox vb. alternatifleri düşünmeye başlamanız lazım.
Superbox, Türk Telekom magnet düşünebilirsiniz. Çok pahalı oluyorlar ama altyapı olana kadar başka çareniz yok.

İzmir karabağlarda oturuyorum Türk Telekom magnet nasıl çeker bakındım da az çok kötü çekiyor vs diyorlar.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Şunları önerebilirim:
SIM kart ile 4.5G/5G üzerinden çalışan taşınabilir modemlere göz atabilirsiniz: Türk Telekom Mobil WiFi, Turkcell VINN, Vodafone Mobil WiFi vb.
Sabit 4.5G/5G internet paketleri de işinizi görebilir: Turkcell Superbox, Vodafone Evde Mobil İnternet, Türk Telekom Magnet vb.

Geçmiş olsun dostum. Superbox çok pahalı. Komşunla anlaş bence faturayı yarı yarıya ödeyin hem siz hem komşunuz kullanın mantıklı olan bu
(Geçiciden kastınız normal Wi-Fi olarak bağlıysanız dediğimi yapın)

Evet.

İzmir karabağlarda oturuyorum Türk Telekom magnet nasıl çeker bakındım da az çok kötü çekiyor vs diyorlar.

İdare edebilirim diyorsanız Vodafone'un Sınırsız GB internetli tarifeleri var, eğer Hotspot'ta herhangi bir limit yoksa, aylık 1189 TL gibi bir fiyatı vardı, bu tarifeye geçip telefonunuzu modem gibi kullanabilirsiniz. Kullanışlı değil, ancak 1-2 sene idare eder.

Geçmiş olsun dostum. Superbox çok pahalı. Komşunla anlaş bence faturayı yarı yarıya ödeyin hem siz hem komşunuz kullanın mantıklı olan bu.
(Geçiciden kastınız normal Wi-Fi olarak bağlıysanız dediğimi yapın)

Çok duşuk upload veriyor 0.80 upload veriyor 13 download veriyor.

Evet.

Superbox öneririm. Başka çözüm yolları da olabilir fakat (en sonki bilgilerime dayanarak söylüyorum, güncel olmayabilirler) çok masraflı oluyordu. Önerim Superbox alın, biraz tuzlu fiyatı fakat altyapı yoksa ve yeriniz Turkcell baz istasyonuna yakınsa satın alabilirsiniz.

Superbox öneririm. Başka çözüm yolları da olabilir fakat (en sonki bilgilerime dayanarak söylüyorum, güncel olmayabilirler) çok masraflı oluyordu. Önerim Superbox alın, biraz tuzlu fiyatı fakat altyapı yoksa ve yeriniz Turkcell baz istasyonuna yakınsa satın alabilirsiniz.

Kota var Superbox'ta yetmez bence bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı