Çözüldü Altyapı olmayan eve internet nasıl bağlatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sinyor10

Picopat
Daha fazla  
Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve ev interneti aracılığı ile hizmet sağlıyorlar. Geçenlerde internetin yavaşlığından kaynaklı olarak TurkNet ve Millenicom'dan altyapı testi yaptığımda altyapımın olmadığını öğrendim. Bu duruma nasıl bir çözüm bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şu an kullandığım interneti iptal etmeden bu duruma nasıl bir çözüm bulabilirim çünkü destek ile iletişime geçtiğimde bana internet sağlayamadığını söyleyip konuyu kapattı.

Boş port yoksa işin biraz zor. İptal etmeden ikinci bir internet için boş port lazım ve onun için TT'ye dilekçe yazman ve sonuç beklemen lazım ama garantisi yok. Ama halihazırda kullanmakta olduğun interneti taşırsan olabilir.
Ev telefonu demek altyapı demek zaten. Senin altyapın var ama muhtemelen boş port olmadığı için sen altyapı sorgusu yapınca yok olarak çıkıyor.
şuan kullandığım interneti iptal etmeden bu duruma nasıl bir çözüm bulabilirim çünkü destek ile iletişime geçtiğimde bana internet sağlayamadığını söyleyip konuyu kapattı.

Şu an kullandığım interneti iptal etmeden bu duruma nasıl bir çözüm bulabilirim çünkü destek ile iletişime geçtiğimde bana internet sağlayamadığını söyleyip konuyu kapattı.

Boş port yoksa işin biraz zor. İptal etmeden ikinci bir internet için boş port lazım ve onun için TT'ye dilekçe yazman ve sonuç beklemen lazım ama garantisi yok. Ama halihazırda kullanmakta olduğun interneti taşırsan olabilir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı