Altyapı olmayan yerde ne kullanılabilir?

oguztech

Hectopat
Merhaba, yeni taşındığım yerde bina yeni yapıldığı için henüz bir internet altyapısı yok. Altyapı gelene kadar geçici ne kullanılabilir? Superbox vs. gibi şeyler taahhüt istiyor. Data hattı ve VINN tarzı şeylerde de hattı kapatma durumunda cayma bedeli vs. gibi birçok şey çıkıyor. Ne yapacağım? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Airfiber kullanıyorum
Hava şartlarından bazen çok etkileniyor bazen hiçbir şey yok muş gibi kullana biliyorsun bölgenizde Airfiber hizmeti sağlayan ISS varsa onlar ile konuşun.

Merhaba, yeni taşındığım yerde bina yeni yapıldığı için henüz bir internet altyapısı yok. Altyapı gelene kadar geçici ne kullanılabilir? Superbox vs. gibi şeyler taahhüt istiyor. Data hattı ve VINN tarzı şeylerde de hattı kapatma durumunda cayma bedeli vs. gibi birçok şey çıkıyor. Ne yapacağım? :D
Türk Telekom Magnet.

Sokağınızda hiçbir binada mı altyapı yok?
Varsa bir başvuru yapın. Binanıza da kutuyu koyup hat çekerler.

Ben olsam GIBIRNet Comnet Millenicom Turkcell Vodafone Türk Telekom Kablonet hepsine başvurmayı denerdim ve daha fazlasına kutu gelmesi icin ama ilk öncelik Türk Telekom olsun cok alternatif firma mevcut.

Varsa bir başvuru yapın. Binanıza da kutuyu koyup hat çekerle
Bina yeni ve binada yok sadece. çevrede var gibi gözüküyor çünkü wifi scan ettiğim zaman modem isimlerini vs görüyorum. Başvuru yaptık binada 4 kişi ama ne zaman gelir belli değil. O yüzden taahütsüz idarelik bişey istiyorum. Magnet sanırım işimi çözecek
Varsa bir başvuru yapın. Binanıza da kutuyu koyup hat çekerler.
o başvuruyu yaptık da işte ne zaman gelecek belli değil. Geçici olarak taahütsüz bişey lazım. Sanırım Telekom Magnet işimi görecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı