genco2.1 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #11 rootz dedi: Altyapının ne zaman geleceğini söyledi mi Telekom? Genişletmek için tıkla... Sordum yani adam açık açık yüzüme bekleme dedi sen düşün durumu.
rootz dedi: Altyapının ne zaman geleceğini söyledi mi Telekom? Genişletmek için tıkla... Sordum yani adam açık açık yüzüme bekleme dedi sen düşün durumu.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 19 Haziran 2020 #12 genco2.1 dedi: Sordum yani adam açık açık yüzüme bekleme dedi sen düşün durumu. Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz bölgede hiç mi altyapı yok yoksa komşularınızın evinde var ama sizin evinize direkten kablo çekilmemiş durumda mı?
genco2.1 dedi: Sordum yani adam açık açık yüzüme bekleme dedi sen düşün durumu. Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz bölgede hiç mi altyapı yok yoksa komşularınızın evinde var ama sizin evinize direkten kablo çekilmemiş durumda mı?
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #13 Arkadaşlar alt-yapı yoksa başvurun 2 yıla kadar dağ başı 2 yıl normal bir yere 1 hafta 6 ay arası alt-yapı yapılıyor.
Arkadaşlar alt-yapı yoksa başvurun 2 yıla kadar dağ başı 2 yıl normal bir yere 1 hafta 6 ay arası alt-yapı yapılıyor.
blackbat Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 143 19 Haziran 2020 #14 Bizim caddedeki evlerde var altyapı bulunduğumuz sokak aşağı arada kalıyor yer asfalt bile değil altyapı yok gözüküyor rezalet.
Bizim caddedeki evlerde var altyapı bulunduğumuz sokak aşağı arada kalıyor yer asfalt bile değil altyapı yok gözüküyor rezalet.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2020 #15 blackbat dedi: Bizim caddedeki evlerde var altyapı bulunduğumuz sokak aşağı arada kalıyor yer asfalt bile değil altyapı yok gözüküyor rezalet. Genişletmek için tıkla... Boş port olmayabilir ankastrede.
blackbat dedi: Bizim caddedeki evlerde var altyapı bulunduğumuz sokak aşağı arada kalıyor yer asfalt bile değil altyapı yok gözüküyor rezalet. Genişletmek için tıkla... Boş port olmayabilir ankastrede.