Altyapı sonucu doğru gösteriyor mu?

Orion23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bir sorum olacakti. 24 MB'lik Türk Telekom paketi kullanıyordum. Taahhut yakında bitecek TurkNet'e geçiş yapacaktim ama bir şey aklımı karistirdi. Sabah TurkNet'te altyapı sorgulama yaptığım 81 MB alabiliyordum VDSL ile akşam ise 15 MB alıyorum. ADSL ile ve bu 3 gundur böyle anlamadığım şey ise hangisi doğru? Veya aksamlari internet hızım dusecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bir sorum olacakti. 24 MB'lik Türk Telekom paketi kullanıyordum. Taahhut yakında bitecek TurkNet'e geçiş yapacaktim ama bir şey aklımı karistirdi. Sabah TurkNet'te altyapı sorgulama yaptığım 81 MB alabiliyordum VDSL ile akşam ise 15 MB alıyorum. ADSL ile ve bu 3 gundur böyle anlamadığım şey ise hangisi doğru? Veya aksamlari internet hızım dusecek mi?
Türknet sabit hız veriyor akşam sabah bir fark olmuyor ama sorgulamada sabah farklı akşam farklı çıkmasını anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı