Altyapı sorgulama arasındaki hız farkları normal mi?

Ek2ooo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün türknetten altyapımı soeguladığımda GigaFiber geldiğini gördüm. Ancak diğer servis sağlayıcılarda hala desteklenen 100Mbps çıkıyor. Asıl sorum ise sağlıyıcılar arasında böyle farklar olması normal mi?

Merhaba. Bugün türknetten altyapımı soeguladığımda GigaFiber geldiğini gördüm. Ancak diğer servis sağlayıcılarda hala desteklenen 100Mbps çıkıyor. Asıl sorum ise sağlıyıcılar arasında böyle farklar olması normal mi?
Normal, her sağlayıcı kablo çekmiyor altyapı kurmuyor. Bizim binada Supeonline 1000mb var ama Türktelekom 100mb hala..

Normal, her sağlayıcı kablo çekmiyor altyapı kurmuyor. Bizim binada Supeonline 1000mb var ama Türktelekom 100mb hala..
Evde çoklu kullanım söz konusu. Mesela bir kişi dizi izliyor bir kişi youtube ben oyun oynuyorum gibi. Bu 1000Mbps olması pingimi azaltır mı bu durumlarda? Ya da en azından paket kaybını vb

Her sağlayıcı her altyapıyı göstermiyor. GigaFiber varsa TurkNet gösterir

Türk Telekom fiber varsa NetSpeed 200 diğerleri 100 gösterir. Bu dediklerim değişebilir de.

Genellikle Türk Telekom, Superonline ve TürkNet üzerinden kontrol yaparsanız her şey ortaya çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı