Altyapı sorgulamada FTTH gözükmesine rağmen kutu yok

IntroVert

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Linux Sistem Yöneticisi
Herkese merhaba,

Yaklaşık 1 ay önce Türk Telekom dairelere kadar kablolama yapmıştı, fakat gerisi gelmemişti.

Bir süredir takip ediyorum, Millenicom'un sorgulamasında 1000 Mbps yazarken Türk Telekom altyapı sorgulamada ise altyapı yok diyordu.

Geçen hafta şans eseri tekrar kontrol ettiğimde Türk Telekom'da 1000 Mbps hız alabileceğim yazıyordu.

Sorgulama sayfalarında da FTTH gözüküyordu.

Hatta dayanamayıp başvuru yaptım, kuruluma gelecek ekipten birisi aradı, abi dedim binada kutu yok nasıl verecekler Fiber'i, bir bakalım arayalım dedi, sonra görüştüğümde kablo çekilmiş, kutu takılmamış bilgi verdik tarzı bir dönütü oldu.

Ben de hâli hazırda VDSL TurkNet kullandığım için boş yere para vermemek adına başvurumu iptal ettim.

Sürekli de BTK'den darlıyorum, acaba ne yapmak lazım, benzer durum yaşayan var mı?

Teşekkürler.

Herkese merhaba,

Yaklaşık 1 ay önce Türk Telekom dairelere kadar kablolama yapmıştı, fakat gerisi gelmemişti.

Bir süredir takip ediyorum, Millenicom'un sorgulamasında 1000 Mbps yazarken Türk Telekom altyapı sorgulamada ise altyapı yok diyordu.

Geçen hafta şans eseri tekrar kontrol ettiğimde Türk Telekom'da 1000 Mbps hız alabileceğim yazıyordu.

Sorgulama sayfalarında da FTTH gözüküyordu.

Hatta dayanamayıp başvuru yaptım, kuruluma gelecek ekipten birisi aradı, abi dedim binada kutu yok nasıl verecekler Fiber'i, bir bakalım arayalım dedi, sonra görüştüğümde kablo çekilmiş, kutu takılmamış bilgi verdik tarzı bir dönütü oldu.

Ben de hâli hazırda VDSL TurkNet kullandığım için boş yere para vermemek adına başvurumu iptal ettim.

Sürekli de BTK'den darlıyorum, acaba ne yapmak lazım, benzer durum yaşayan var mı?

Teşekkürler.
Bende de fibere geçiş taleplerim sistemdeki bir sorundan otomatik olarak iptal oluyordu. Halihazırda TT VDSL alıyordum. Online İşlemler'de Abone Şikayetlerine sürekli şikayet açıp durdum. Sürekli mesaj yazdım. Düzenli aralıklarla müşteri hizmetlerini aradım. Önerim iki hafta gibi bir süre beklemeniz ve daha sonrasında olmazsa sürekli iletişim kurmaya çalışmanız. Maalesef başka yolu yok.

Daireye kablolama yapıldı mı? Tuhafmış bizde önce turuncu kalın bir kablo çektiler sonra kutuyu taktılar en son dairelere kablolama yapıp Türk Telekom'dan başvuru yapabilirsiniz hazır demişlerdi.

Daireye kablolama yapıldı mı? Tuhafmış bizde önce turuncu kalın bir kablo çektiler sonra kutuyu taktılar en son dairelere kablolama yapıp Türk Telekom'dan başvuru yapabilirsiniz hazır demişlerdi.

Vallahi dairelere kapı girişine kadar kablo çektiler, ama dediğim gibi daireden giden kablonun sonlandığı kablolarda herhangi bir şey takılı değil.

Bu dediğim süreç 1 ay önce oldu, sonrasında hiçbir şey yok. İşin ilginci dediğim gibi Türk Telekom'dan 1000 Mbps paketine başvurabiliyorum, hatta kurulum ekibi 2 gün sonrasına randevu vermişti ama kutu olmadığı için iptal etmiştim.

BTK'den ve Twitter'dan sürekli darlıyorum ama garip.

Bende bir süreç içindeyim ve hangi aşamada olduğunu bilmiyorum
Türk Telekom önce kepçeler ile çukurlar açıp boru döşediler sonrasında turuncu bir kablo ile kablolama yaptılar bu ikisinin arasında 2-3 hafta var şuna da napıcaklarını bilemiyorum sürecide öğrenemiyorrum bir sonrkai aşama nedir biligsi olan var mı?

Not: bina yaşı 0

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı