Altyapı sorgulamada hiçbir ISS'nin altyapısı yok

Ascendency

Hectopat
Makaleler
3
Yıllardır Türk Telekom kullanıyorum. 16 Mbps internete (geçen ay kendi kendilerine 6 Mbps'den 16ya yükselttiler. Ama fiber diyor. Nasıl fiber anlamadım.) 80 TL ödemekte cabası. Şimdi Turkcell Superonline geçmek istiyorum (çünkü telefonda 50 Mbps download alıyor ve ping değerleri de düşük) ama Türk Telekom dahil hangi sağlayıcının sitesinden taratırsam taratayım bulunduğum konumda altyapı olmadığını söylüyor. Bu arada altyapımın nasıl değerler alabileceğini nasıl öğrenebilirim?
Nerelerden sorguladım? Vodafone, Turkcell Superonline, Türk Telekom, Türksat Kablonet, TurkNet, NetSpeed, Millenicom vb.
son olarak hız testi yaparken neden Türksat Kablonet yazdığını da anlamadım.

1612066167416.png

Ekleme: Forumda NetSpeed'in altyapı sorgulama sonuçları güvenilir demiş birisi, onda da göstermiyor.

1612066395185.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arayarak daha iyi bilgi alabilirsiniz, bu altyapı sorgulamaları API üzerinden çalışır. Ayrıca Kablonet demesinin sebebi o sırada test yaparken bağlandığınız sunucuyu gösterir. Onun dışında telefonda çeken internet baz istasyonundan verilir yani sizin altyapınız ile hiç bir alakası yoktur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı