1000 için önerdim. Ondan ucuza veren bi comnet var 1000 Mbps onada geçtiğinize pişman olursunuz. (İnternet hizmeti kötü değil ama desteği rezalet.)Türk Telekom çok yüksek fiyata veriyor interneti malesef
1000 için önerdim. Ondan ucuza veren bi comnet var 1000 Mbps onada geçtiğinize pişman olursunuz. (İnternet hizmeti kötü değil ama desteği rezalet.)Türk Telekom çok yüksek fiyata veriyor interneti malesef
Peki neden diğer şirketler 1000 veremiyor bunun çözümü varmı1000 için önerdim. Ondan ucuza veren bi comnet var 1000 Mbps onada geçtiğinize pişman olursunuz. (İnternet hizmeti kötü değil ama desteği rezalet.)
Teşekkür ederim hocam merak işte.Hocam siz kafada bitirmişsiniz bu internet teknolojisini.![]()
Bilmiyordum bunu hocam. Oysa Türk Telekom'un API'ından çekiyor olmalılar verileri. İlginç. Ama güzel yani. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Arkadaşlarımız altyapılarının türlerini rahatlıkla öğrenebilirler artık. Daha doğrusu ben öğrenebilirim artık. Çünkü bunu yeni öğrendim.Hocam bilgilendirme için sağol değinmek istediğim bi nokta var, Commet ve G*bırNet FTTB-Eth altyapıda max hız 100 Mbps gösteriyor.
Hocam dışarıdaydım yeni geldim eve. Geç cevap veriyorum o yüzden. aderal nickli arkadaşımız yanıt vermiş, bana bir şey kalmamış. Kendisine teşekkür ediyor, size de keyifli kullanımlar diliyorum.Test ettim bro 1000 çıktı
Bro binada 2 kutu var biri baya karmaşık ve eski diğeri minimal ikiside türk telekom yeni bağladıklarının kablosu evin kapısına kadar geliyor
Teşekkür ederim hocam merak işte.Aslında daha öğrenmem gereken çok şey var da vakit bulamıyorum çok yoğunum.
Bilmiyordum bunu hocam. Oysa Türk Telekom'un API'ından çekiyor olmalılar verileri. İlginç. Ama güzel yani. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Arkadaşlarımız altyapılarının türlerini rahatlıkla öğrenebilirler artık. Daha doğrusu ben öğrenebilirim artık. Çünkü bunu yeni öğrendim.Sayenizde.
Hocam dışarıdaydım yeni geldim eve. Geç cevap veriyorum o yüzden. Aderal nickli arkadaşımız yanıt vermiş, bana bir şey kalmamış. Kendisine teşekkür ediyor, size de keyifli kullanımlar diliyorum.
Göknet nedendir bilmem aceleci davranıyor hep. Böyle aktivasyon aşamasındayken Göknet'te fiber görünüyor. Forumda da çok gördüm. Daha aktif edilmemiş altyapı için fiber satırında "VAR" gösteriyor. Başka bir arkadaş şöyle söylemişti. Fiber kablosu çekildi ama aktif edilmediyse gri bir şekilde "VAR" gösterir. Aktif edilince de o satır yeşil yanar şeklinde bir açıklaması olmuştu. Ama ben aktif edilmesine rağmen gri olan ve "VAR" yazan sonuçlar da gördüm. Bilemiyorum yani. Böyle aktivasyon aşamasındayken tutarsız sonuçlar çıkması normal. Bir sitede fiber var görünür, diğerinde görünmez. Çok dert edilecek bir şey değil yani. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.Hocam bende sana bir soru sorayımBizim dükkana fiber gelmiş sanırım. Pek emin değilim. Göknetten en son 1-2 ay önce bakmıştım ve dümdüz VDSL gözüküyordu bugün öylesine yine bakayım dedim. Gördüğüm tablo bu.
Eki Görüntüle 1952657
Yalnız anlamadığım bir nokta var, sadece göknette gözüküyor fiber.
Eki Görüntüle 1952663
Şimdi baktım binaya, ana hat kablosu çekilmiş. Muhtemelen fiber yolda. Ama daha kutu takılacak OBK çekilecek falan bir sürü işi var. Aktivasyon ve sinyalde cabası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.