Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.018 Makaleler 6 Çözümler 54 7 Ekim 2020 #11 ADSL'e göre normal sayılabilir.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 7 Ekim 2020 #12 Çalışma falan yok hocam, Türk Telekom nedense port yok demiyor direkt altyapı yok olarak gösteriyor. Eğer internet bağlatmak istiyorsanız ön sipariş verin, port boşaldığı an kurulum randevusu alınır.
Çalışma falan yok hocam, Türk Telekom nedense port yok demiyor direkt altyapı yok olarak gösteriyor. Eğer internet bağlatmak istiyorsanız ön sipariş verin, port boşaldığı an kurulum randevusu alınır.
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #13 Maedhros19 dedi: Ben Türk Telekom'dan TürkNet'e geçmeden önce iptal ettirmiştim. Yaklaşık 2 hafta bende böyle bir hata ile karşılaşmıştım, sonrasında kendi kendine düzelmişti. Genişletmek için tıkla... turknet iimi
Maedhros19 dedi: Ben Türk Telekom'dan TürkNet'e geçmeden önce iptal ettirmiştim. Yaklaşık 2 hafta bende böyle bir hata ile karşılaşmıştım, sonrasında kendi kendine düzelmişti. Genişletmek için tıkla... turknet iimi