Altyapı var ama port yok

Hasan ankut

Hectopat
27 Aralıkta Türk Telekom müdürlüğüne gittim. Adam altyapı yok magnet verebilirim dedi sonrasında biriyle telefon konuşması falan yaptı bana yılbaşından sonra en geç 3 aya oraya fiber geliyor. O bölgede ilk orasının çalışması var falan dedi. Sonra ben dün tekrar gidip sorayım dedim çünkü halihazırda kullandığımız bakır kablodan gelen internet arızalı. Çok çok düşük değerler veriyor ve arıza ekibi falan da asla gelmiyor. BTK'den şikayet açmama rağmen, dün sorduğumda altyapı çalışmasının olmadığını söyledi. Başka bir çalışan ve sana belirli bir tarih veremem dedi. Benim de kafama bir sürü soru takıldı haliyle.

-Bu port çalışmaları ne kadar sürer ve ben ne zaman düzgün bir ev interneti kullanmaya başlarım.
-İlk gidip konuştuğumda adamın bana söylediği kolpa mıydı?
-Şu an kullanmakta olduğum 16Mbps'ye kadar ADSL bakır kablo (tam emin değilim nasıl bir paket) problemli ve arıza kaydı açmama rağmen hiçbir arıza ekibi 2 aya yakın süredir evime gelip kontrol etmiyor. Bu duruma nasıl çözüm bulabilirim?
-En son çare olarak sınırsız magnet paketine geçersem ne kadar kalitede internet alırım, Ethernet kablosuyla bilgisayarıma bağlasam ping sorunu yaşamadan oyun oynayabilir miyim?

Bu soruları tek bir konuda toplamak istedim. Herhangi birine veya hepsine cevap yazarsanız çok mutlu olurum, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı