Çözüldü DualSense adaptive trigger PC'de çalışıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, DualSense adaptive trigger PC'de çalışıyor mu? Cairn oyununu almak istiyorum ancak oyun dağa tırmanma oyunu olduğu için deneyimi tam yaşamak istiyorum. PSN Store'da oyun 1200TL'yken Steam'de 12$. Bu sebepten seçim yapmak istedim.

İyi haber, BT ile de çalışıyor, adaptive trigger özelliği GTA 5 de denedim, Epic Games üzerinden test ettim.

Steam'de de çalışır tahminimce, destek konusunda daha başarılar.

@Zerolite

Son düzenleme:
İyi haber, BT ile de çalışıyor, adaptive trigger özelliği GTA 5 de denedim, Epic Games üzerinden oyunuyorum.

Steam'de de çalışır tahminimce, destek konusunda daha başarılar.

@Zerolite
Hocam vallaha Bluetooth ile bağlanıp sadece oyuna girip çalışıyor mu diye bakmıştım, yarın deneyebileceğim bir oyun yükleyip deneyeceğim.

Hocam vallaha Bluetooth ile bağlanıp sadece oyuna girip çalışıyor mu diye bakmıştım, yarın deneyebileceğim bir oyun yükleyip deneyeceğim.

Tamamdır hocam, iyi geceler.

Dostlar selam, DualSense adaptive trigger PC'de çalışıyor mu? Cairn oyununu almak istiyorum ancak oyun dağa tırmanma oyunu olduğu için deneyimi tam yaşamak istiyorum. PSN Store'da oyun 1200TL'yken Steam'de 12$. Bu sebepten seçim yapmak istedim.
Çalışıyor çoğu oyunda arşatırın eğer oyun PC'de destekliyorsa çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı