Altyapım GPON gözüküyor ancak binada kutu yok

TrollFac3

Kilopat
İnternette sorgulattığımda binamda 1000 Mbps Türk Telekom altyapısı gözüküyor ancak binanın içinde ne bir turuncu kablo gördüm ne de bir kutu. Bu nasıl oluyor?

Fiber kablolar sokak veya bina yakınlarına kadar gelmiştir ancak büyük ihtimal fiber kutu yani ONT bağlantısı daha kurulmamıştır en kolay kısım kalmış yani. Ama Türk Telekom tavsiye etmiyorum.

Fiber kablolar sokak veya bina yakınlarına kadar gelmiştir ancak büyük ihtimal fiber kutu yani ONT bağlantısı daha kurulmamıştır en kolay kısım kalmış yani. Ama Türk Telekom tavsiye etmiyorum.

Hocam şu anda da halihazırda Türk Telekom 35 Mbps kullanıyorum ancak bir sıkıntı yaşamadım. Türk Telekom 1000 Mbps mi önerirsiniz yoksa TurkNet 100 Mbps mi? Fiyatı benim için çok sorun değil 900 TL'yi geçmediği sürece.

Hocam şu anda da halihazırda Türk Telekom 35 Mbps kullanıyorum ancak bir sıkıntı yaşamadım. Türk Telekom 1000 Mbps mi önerirsiniz yoksa TurkNet 100 Mbps mi? Fiyatı benim için çok sorun değil 900 TL'yi geçmediği sürece.

Eğer bir internete 900 TL vermeyi kabul ediyorsanız Türk Telekom kullanabilirsiniz.

Standart bir kullanıcı işeniz 100 Mbps de yeterli olacaktır ama alma imkanınız var ise 1000 çok daha iyi.

Standart bir kullanıcı işeniz 100 Mbps de yeterli olacaktır ama alma imkanınız var ise 1000 çok daha iyi.
genelde çok fazla dosya indirmesi yapıyorum(50 megabit internetle bile aylık internet kullanımım 594 GB download | 29 GB upload) ve indirdiğim dosyalar genellikle 10-20 GB arası oluyor. bundan dolayı 1000 megabite geçmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı