Altyapım sitelerde gözükmüyor

252217

Hectopat
Katılım
7 Mart 2019
Mesajlar
609
Makaleler
1
Çözümler
1
1.5 yıl önce yeni eve taşındık ve eve altyapı gelmişti. 3 5 gün sonra sitelerden baktığımda altyapım var olarak gözüküyordu(altyapı yokken altyapı bilgisi bulunamadı diyordu) bu sıralar yani 3 4 aydır altyapım hiçbir sitede yok olarak gözüküyor bunun sebebi nedir? Eski evimiz bi yan sokakta orda da altyapı vardı ama sitede altyapı gözükmüyor hatta yeni evimizin diğer yan evlerine baktığımda da gözükmüyor
 
1.5 yıl önce yeni eve taşındık ve eve altyapı gelmişti. 3 5 gün sonra sitelerden baktığımda altyapım var olarak gözüküyordu(altyapı yokken altyapı bilgisi bulunamadı diyordu) bu sıralar yani 3 4 aydır altyapım hiçbir sitede yok olarak gözüküyor bunun sebebi nedir? Eski evimiz bir yan sokakta orada da altyapı vardı ama sitede altyapı gözükmüyor hatta yeni evimizin diğer yan evlerine baktığımda da gözükmüyor.

Konu üzerinden 1 yıl geçmiş bende aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi?
 
Siteler biraz geç güncellenebiliyor. En mantıklısı müşteri hizmetlerini arayarak sorgulatmak.

Aradım ama sadece altyapı yok çalışma varsa hızlandırılmasını yoksa başlatılmasını sağlayabiliriz vs. diyor ama benim sorum o değil göknet sitesinde ADSL dahil hiçbir altyapı gözükmüyor Vodafone, Millenicom, TurkNet sitelerindede altyapı yok diyor GIBIRNet sitesinde VDSL2 olduğu ama boş port olmadığını söylüyor Kablonet sitesinde ise VDSL olduğu söyleniyor ama benimle aynı sokakta olan çoğu binada VDSL internet bağlantısı bütün ISS'lerde var olarak gözüküyor. Bir de modem arayüzünde ADSL2+ olduğu yazıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı