Altyapım VDSL mi destekliyor nasıl anlarım?

Hocam telefon hattı nasıl oluyor acaba? Fotoğrafını çektim sizin için. Umarım anlaşılır olabilmiştir.

K41ttL.jpg

3074bd1a0679f91dd269fc0492fa4b75.jpg

Böyle bir şey.

Valla hocam emin değilim. Sizin fotoğrafını attığınız kutu çok düzenliymiş. Bizim buradaki kutu birbirine girmiş. Ne desem yalan olur şimdi. Oradan anlayabilecekseniz fotoğrafını çekip geleyim hocam.
Dediğim gibi xDSL hizmet alacaksınız.

Mevcutta aboneliğiniz var mı? var ise nakil ettirdiniz mi?
Hocam TT 16 MBPS ADSL aboneliğimiz vardı ve nakil yaptırdık fakat internet şuanda çalışmıyor sanırım dairemizdeki tesisattan dolayı. Elektrikçinin çözmesi gerekiyor sanırım sorunu. Bu arada internet kurulumunu da Telekom ekibi ev telefonundan yaptı ama VDSL portu olmadığından mı böyle yaptı anlamadım ki ben de öyle düşünüyorum çünkü etrafımız tamamen VDSL kaplı.
@Ulunay Hocam binamızın zemin katında aşağıda resmini verdiğim gibi internet kutusuna sahibiz. Sizce binada fiber mi yoksa VDSL altyası mı mevcuttur?

jazqbD.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı