Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.820 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Diyarbakır 29 Ekim 2022 #11 METANİC dedi: Hocam doğru diyorsunuz da firmalar 75Mbps hız satmıyor artık (çoğu). 35Mbps alabiliyorsun. Bu da iki katı fark yaratıyor. Bilemedim ne yapacağımı. Genişletmek için tıkla... İnternet çok önemli değilse 50mbps alın.
METANİC dedi: Hocam doğru diyorsunuz da firmalar 75Mbps hız satmıyor artık (çoğu). 35Mbps alabiliyorsun. Bu da iki katı fark yaratıyor. Bilemedim ne yapacağımı. Genişletmek için tıkla... İnternet çok önemli değilse 50mbps alın.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.369 Makaleler 3 Çözümler 80 29 Ekim 2022 #12 Furkan GRFN dedi: İnternet çok önemli değilse 50Mbps alın. Genişletmek için tıkla... O da çoğu firmada yok hatta ben hiç görmedim. Genellikle 16,35 ve 100Mbps'lik paketler satılıyor.
Furkan GRFN dedi: İnternet çok önemli değilse 50Mbps alın. Genişletmek için tıkla... O da çoğu firmada yok hatta ben hiç görmedim. Genellikle 16,35 ve 100Mbps'lik paketler satılıyor.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.867 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 29 Ekim 2022 #13 METANİC dedi: O da çoğu firmada yok hatta ben hiç görmedim. Genellikle 16,35 ve 100Mbps'lik paketler satılıyor. Genişletmek için tıkla... İnternet kutusu telekom'a geçecektiniz sanırım siz 35Mbps'lık paketi alın geçin bence.
METANİC dedi: O da çoğu firmada yok hatta ben hiç görmedim. Genellikle 16,35 ve 100Mbps'lik paketler satılıyor. Genişletmek için tıkla... İnternet kutusu telekom'a geçecektiniz sanırım siz 35Mbps'lık paketi alın geçin bence.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.369 Makaleler 3 Çözümler 80 29 Ekim 2022 #14 Tesla Bobini dedi: İnternet kutusu Telekom'a geçecektiniz sanırım siz 35Mbps'lık paketi alın geçin bence. Genişletmek için tıkla... Evet ona geçmeyi düşünüyorum öyle yapacağım gibi görünüyor. Hocam siz de geçecek misiniz? Sanırım öyle diyordunuz. @Tesla Bobini Herkese teşekkürler.
Tesla Bobini dedi: İnternet kutusu Telekom'a geçecektiniz sanırım siz 35Mbps'lık paketi alın geçin bence. Genişletmek için tıkla... Evet ona geçmeyi düşünüyorum öyle yapacağım gibi görünüyor. Hocam siz de geçecek misiniz? Sanırım öyle diyordunuz. @Tesla Bobini Herkese teşekkürler.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.414 Çözümler 11 29 Ekim 2022 #15 METANİC dedi: Evet ona geçmeyi düşünüyorum öyle yapacağım gibi görünüyor. Herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Geçtikten sonra değerlerinizi atar mısınız? Bende 200Mbps olanına geçmeyi düşünüyorum.
METANİC dedi: Evet ona geçmeyi düşünüyorum öyle yapacağım gibi görünüyor. Herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Geçtikten sonra değerlerinizi atar mısınız? Bende 200Mbps olanına geçmeyi düşünüyorum.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.369 Makaleler 3 Çözümler 80 29 Ekim 2022 #16 k4moncik dedi: Geçtikten sonra değerlerinizi atar mısınız? Bende 200Mbps olanına geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geçtikten sonra bir inceleme yapacağım.
k4moncik dedi: Geçtikten sonra değerlerinizi atar mısınız? Bende 200Mbps olanına geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Geçtikten sonra bir inceleme yapacağım.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.414 Çözümler 11 29 Ekim 2022 #17 METANİC dedi: Geçtikten sonra bir inceleme yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.867 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 29 Ekim 2022 #18 METANİC dedi: Evet ona geçmeyi düşünüyorum öyle yapacağım gibi görünüyor. Hocam siz de geçecek misiniz? Sanırım öyle diyordunuz. @Tesla Bobini Herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet, bende geçeceğim.
METANİC dedi: Evet ona geçmeyi düşünüyorum öyle yapacağım gibi görünüyor. Hocam siz de geçecek misiniz? Sanırım öyle diyordunuz. @Tesla Bobini Herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet, bende geçeceğim.