Furkan GRFN
Hectopat
İnternet çok önemli değilse 50mbps alın.Hocam doğru diyorsunuz da firmalar 75Mbps hız satmıyor artık (çoğu). 35Mbps alabiliyorsun. Bu da iki katı fark yaratıyor. Bilemedim ne yapacağımı.
İnternet çok önemli değilse 50mbps alın.Hocam doğru diyorsunuz da firmalar 75Mbps hız satmıyor artık (çoğu). 35Mbps alabiliyorsun. Bu da iki katı fark yaratıyor. Bilemedim ne yapacağımı.
İnternet çok önemli değilse 50Mbps alın.
İnternet kutusu telekom'a geçecektiniz sanırım siz 35Mbps'lık paketi alın geçin bence.O da çoğu firmada yok hatta ben hiç görmedim. Genellikle 16,35 ve 100Mbps'lik paketler satılıyor.
İnternet kutusu Telekom'a geçecektiniz sanırım siz 35Mbps'lık paketi alın geçin bence.
Evet ona geçmeyi düşünüyorum öyle yapacağım gibi görünüyor.
Herkese teşekkürler.
Geçtikten sonra değerlerinizi atar mısınız? Bende 200Mbps olanına geçmeyi düşünüyorum.
Geçtikten sonra bir inceleme yapacağım.
Evet, bende geçeceğim.Evet ona geçmeyi düşünüyorum öyle yapacağım gibi görünüyor. Hocam siz de geçecek misiniz? Sanırım öyle diyordunuz. @Tesla Bobini
Herkese teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.