Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!
GIBIRNet, internet altyapı sorgulama. Ne kadar hız alırım alt yapı nasıl sorgulanır ? İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Antalya, Adana, Diyarbakır
GIBIRNet, internet altyapı sorgulama. Ne kadar hız alırım alt yapı nasıl sorgulanır ? İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Antalya, Adana, Diyarbakır
Hocam maksimum 100 Mbps verdiğini söyledi. Turkcell Superonline alacaktım fakat 200 Mbps alırsam 100 Mbps üstü veremez değil mi? Ona göre 100 Mbps olan paketi alacağım.
Hocam maksimum 100 Mbps verdiğini söyledi. Turkcell Superonline alacaktım fakat 200 Mbps alırsam 100 Mbps üstü veremez değil mi? Ona göre 100 Mbps olan paketi alacağım.
Hocam Turkcell Superonline alıyorsanız ve 200 Mbpslik paketi alabileceğinizi söylüyorlarsa tahminen alt yapınızda Turkcell'in fiberi vardır. Ona istinaden söylüyorlardır. Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp bunu öğrenmeniz daha iyi olur.
VDSL ile 100+ verebilen ISS Türkiye'de yok.