Altyapının desteklediği maksimum hız nasıl öğrenilir?

Hocam 750 TL. TurkNet kullanması çok daha iyi olmaz mı sizce gigabit için?

TurkNet kendi altyapısında giga paketi sunuyor ve adamın Türk Telekom altyapısı var o TurkNet paketinden yararlanamaz fakat Türk Telekom altyapısından GIBIRNet sitesinden dilediği paketi alabilir fiber olarak.

Türknet gigabit'i sadece kendi altyapısı üzerinden veriyor. O altyapının olup olmadığını turk.net 'den sorgulayabilirsiniz.
Bende o yüzden TurkNet'in alt yapı sorgulama sayfasını attım. Eğer alt yapı destekliyorsa 100TL'ye gigafiber kullanıcısı olacak.
TurkNet kendi altyapısında giga paketi sunuyor ve adamın Türk Telekom altyapısı var o TurkNet paketinden yararlanamaz fakat Türk Telekom altyapısından GIBIRNet sitesinden dilediği paketi alabilir fiber olarak.
Bakmakta fayda var hocam. Bir kontrol etsin alt yapıyı. Ne dediğine baksın TurkNet'in.

Bende o yüzden TurkNet'in altyapı sorgulama sayfasını attım. Eğer altyapı destekliyorsa 100TL'ye GigaFiber kullanıcısı olacak.

Bakmakta fayda var hocam. Bir kontrol etsin alt yapıyı. Ne dediğine baksın TurkNet'in.

TurkNet giga varsa alınır (uygun diye ama Türk Telekom seviyesinde fiyatı olsaydı tartışılmaz Türk Telekom altyapısında hizmet alırdık)

Maksimum 100 Mbps yaziyor.

Tamamdır GIBIRNet üzerinden alın bence hiç beklemeyin Türk Telekom bu fiyatları artırcaz der yan firimalarda artırmak zorunda kalır ben olsam şu an başvururdum maaşıma ve durumama gore bir fiber paket seçerdim ben olsam 200 download 20 upload kullanırdım zaten paket üstü hız sunuyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı