Altyapısız 50 Mbps internet mümkün mü?

Mr_Gas

Centipat
Daha fazla  
Bir komşumun işi gereği 50 Mbps internet ihtiyacı doğdu ancak binada ve çevre binalarda port mevcut değil. Bu durumu yapan yerel birkaç firma mevcut ancak 16 ila 24 Mbps internet sağlayabiliyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Superbox çekim iyiyse fazlasını bile verir ama pahalı olur.

Superbox çekim iyiyse fazlasını bile verir ama pahalı olur.

Telefonda ben Vodafone olarak 11 ila 15 civarı görebiliyorum. Fiyat konusunda pek sorunları yok bildiğim kadarıyla. 1000TL falan olmadığı sürece sorun yok. Ancak internet sitesinde 50 Mbps civarı göremedim ben.

@Mr_Gas Vodafone bu konuda iyi değil. Turkcell varsa onunla deneyin ve görün.

Bir komşumun işi gereği 50 Mbps internet ihtiyacı doğdu ancak binada ve çevre binalarda port mevcut değil. Bu durumu yapan yerel birkaç firma mevcut ancak 16 ila 24 Mbps internet sağlayabiliyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim.
Uydunet tarzı internet sağlayıcılarıyla alabilirsiniz fakat KabloTV altyapısı lazım. Bu sayede yayın aldğınız uydu ile internet de alabileceksiniz eğer kablo tv altyapınız yoksa Uzaynet veriyor bakınız:

Son düzenleme:
Telefonda ben Vodafone olarak 11 ila 15 civarı görebiliyorum. Fiyat konusunda pek sorunları yok bildiğim kadarıyla. 1000TL falan olmadığı sürece sorun yok. Ancak internet sitesinde 50 Mbps civarı göremedim ben.
SüperBox Limitsiz Paket 15 Mbps'ye kadar hız verir ve fiyatı 679,90 TL
SüperBox 400 GB 4.5G Hızında 354,90 TL fiyatında. Fiyatlar budur hocam.

Adreste Turkcell 4,5G ne kadar iyi çekerse o kadar hız verir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı