Altyapısız internet kullanımı

Lusifır

Centipat
Katılım
5 Şubat 2022
Mesajlar
236
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, birkaç gün önce beylikdüzünde yeni eve taşındım fakat internet altyapısı olmadığı için interneti kullanamıyorum. Türk Telekom müşteri hizmetlerinden altyapı başvurusu gönderdim fakat 6 aya kadar sürdüğünü söylediler. Ben de bu kadar fazla bekleyemeyeceğim için altyapısız internetleri araştırdım ve Turkcell'in altyapı gerektirmeyen kutu internetlerini buldum. Arayıp sorduğumda aylık 250 GB'ın 600 TL 500 GB'ın 750 TL olduğunu söylediler hem fiyatlar pahalı geldi hem de açık öğretim okuduğum için günlük 10 saat civarı bilgisayar kullanıyorum ve GB'ın yetmemesinden, internet hızının yavaş olmasından korkuyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uydu interneti alabilirsiniz veya etrafınızda kafe, restoran gibi yerler varsa oralara bağlanabilirsiniz. Çok seçeneğiniz yok maalesef.
 
Anladım, peki internetin hızı telefonu bilgisayara bağlamakla aynı mı olur yoksa düşük pingle oyun oynayabilir miyim? İndirme hızı vs. çok önemli değil.
 
Türk Telekom magnet başvurusunda bulun alt yapının olmadığı için indirimden yararlan üstelik alt yapın gelince taahhüt otomatikman altyapılı internetin geçer
 

Yeni konular

Geri
Yukarı