Altyapısız internet önerisi

ruzgaruyar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar tesiste kalıyoruz 4 kişi altyapısız internet işine girelim dedik malum Superbox çok pahalı. Vodafone da geçen sene kaldırdı bu hizmeti. Var mı bir öneriniz? PS4 var Ultimate Team falan oynayacağım birde. İyi olması lazım yani. Ayrıca minimum 500GB düşünüyorum.

Arkadaşlar tesiste kalıyoruz 4 kişi altyapısız internet işine girelim dedik malum Superbox çok pahalı. Vodafone da geçen sene kaldırdı bu hizmeti. Var mı bir öneriniz? PS4 var Ultimate Team falan oynayacağım bir de. İyi olması lazım yani. Ayrıca minimum 500GB düşünüyorum.

Taşınabilir altyapısız internet hizmeti veren şirketler belli zaten ya magnet ya da Superbox almanız lazım.

Arkadaşlar tesiste kalıyoruz 4 kişi altyapısız internet işine girelim dedik malum Superbox çok pahalı. Vodafone da geçen sene kaldırdı bu hizmeti. Var mı bir öneriniz? PS4 var Ultimate Team falan oynayacağım bir de. İyi olması lazım yani. Ayrıca minimum 500GB düşünüyorum.

Mobil şekebenin ne kadar iyi olduğu durumuna bağlı genel olarak iyi gördüğüm Superbox.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı