Altyapısız sokağa altyapı getirme

Eneskaanb

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ankara Gölbaşı'nda bi evim var ve önündeki caddeden hiçbir firmanın altyapısı yok, ADSL bile yok. 2 km ötemde Superonline ve Turksat'ın altyapısı var. Turksat'a çok dil döktüm olumlu ya da olumsuz cevap alamadım. BTK'sından Cimer'ine kadar şikayet ettim yok. Çare bulamayınca Türknet'in sitesinden ne hız alırıma baktım 15 Mbps veririz diyor ama caddeden telefon hattı bile geçmiyor. Başvursam Türknet'e, hat bağlarlar mı yoksa boşuna mı uğraşmış olurum? Fikri olan yorumlarsa sevinirim. Türksat'ta tanıdığı olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Fark ettim ki bu işler tanıdıksız olmuyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Adresinize tanımlı saha dolabı bulunduğu için Türknet veririz diyor. Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın bir de buradan sorgulayın bunun yanında eğer ankastre kutusu telefon kablosu vs. yoksa etraftan altyapı isteyeceksiniz ilçe müdürlüğünden.
Dediğiniz siteye baktım o da Türknet gibi 15 Mbps diyor. En yakın Türk Telekom ankastre kutusu 500 metre uzağımdaki sitede var sanırım. Müstakil yerler olduğundan tek kişi için altyapı getirmiyorlar ne yazık ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız sorgulamada hız çıkıyor ise altyapı vardır, elbet internet kullanan komşunuz vardır yoksa 15 Mbps bilgisine bile erişemezsiniz.
yok hocam ekip yolladılar türktelekomdan geldiler bura zor abi müdürlüğe başvurmanız lazım dedilerde açıkcası çağdışı kalmış adsl için uğraşamıycam :D adama sordum internette hız sorgulamada ben ve yan komşumda 15 mbps gösteriyor bende altyapı olmadığını biliyorum ama neden çıkıyor dedim, ankastreye tanımlarken yanlış yapmışlardır dedi çünkü imarda bizim sokakta bi garip. ana yola bağlı değilim 1656. sokak benim ev karşıdaki yol 1482. cadde ama kim yaptıysa önümüzdeki yola 1656. cadde demiş ondan doğan bi karışıklık. özetlersek altyapı yok. 2km ötemde çekilen hatta öğrendiğim kadarıyla ankara büyükşehir belediye başkanının villasıymış adam ne kendisine instagramdan bile yazdım nolur bizede altyapı getirttirin diyede cevap yok tabi bütün mahalleden dolaşıp tektek imza toplayacam hadi yine getirtmesinler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı