Altyapıya nasıl fiber getirilir?

Şu an kullandığınız altyapı kime aitse ona gitmeniz en sağlıklısı olur. Eğer hizmeti Superonline'dan alıyorsanız fakat altyapı sağlayıcısı Türk Telekom ise Türk Telekom'a gitmeniz en sağlıklısı olur.

Şu an kullandığınız altyapı kime aitse ona gitmeniz en sağlıklısı olur. Eğer hizmeti Superonline'dan alıyorsanız fakat altyapı sağlayıcısı Türk Telekom ise Türk Telekom'a gitmeniz en sağlıklısı olur.

Bursada Superonline müdürlüğü bulamadım ama Türk Telekom var ve yanılmıyorsam Superonline kullanıyorum ve sağlayıcım Türk Telekom diye biliyorum. Eğer bursada süperonline müdürlüğü varsada göremedim.

Bursada Superonline müdürlüğü bulamadım ama Türk Telekom var ve yanılmıyorsam Superonline kullanıyorum ve sağlayıcım Türk Telekom diye biliyorum. Eğer bursada Superonline müdürlüğü varsada göremedim.

DSL sistemi Türk telekomundur.
Superonline'nin altyapısı site yerleşim yerlerinde ve zaten fiber altyapıları var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı