Altyapıya uygun ISS önerisi

Emre3322

Hectopat
Altyapı sorgulamada çıkan sonuç şu şekilde:

1735385211523.png

TurkNet'te de 100Mbps gözüküyor. Ankara'da yaşıyorum Türk Telekom fiyatları biraz yüksek gibi düzgün aradığımda ulaşabileceğim müşteriye değer veren firma öneriniz var mıdır?

Altyapı sorgulamada çıkan sonuç şu şekilde:

Eki Görüntüle 2383179

TurkNet'te de 100Mbps gözüküyor. Ankara'da yaşıyorum Türk Telekom fiyatları biraz yüksek gibi düzgün aradığımda ulaşabileceğim müşteriye değer veren firma öneriniz var mıdır?

Millenicom'un müşteri ile iletişimi biraz problemli hocam. TurkNet ise 100 Mbps'nin üzerinde size hizmet veremez.
İsterseniz Netspeed'e bakın. Netspeed'in 200 Mbps paketi 599 TL ve müşteri temsilcileri iyiydi.
Fakat TT'nin fiyatı da iyi sayılır bence. 15 ay boyunca zamlardan da etkilenmezsiniz hem de kurulum ücreti yok.sane-fiber-kampanyasi-200-mbps

Millenicom'un müşteri ile iletişimi biraz problemli hocam. TurkNet ise 100 Mbps'nin üzerinde size hizmet veremez.
İsterseniz Netspeed'e bakın. Netspeed'in 200 Mbps paketi 599 TL ve müşteri temsilcileri iyiydi.
Fakat TT'nin fiyatı da iyi sayılır bence. 15 ay boyunca zamlardan da etkilenmezsiniz hem de kurulum ücreti yok. Sane-fiber-kampanyasi-200-Mbps

Teşekkürler hocam 200'lük olan iyi gibiymiş şimdi diğer sağlayıcılar yeni yıla girince fiyatı da değişebilir tahahhüt olmadığı için değil mi?

Gigaspeed'e de geldi 1000MBPS paket. 500'lük paket 680TL.

Netspeed peşin ödeme ile sabitliyor.

Hocam Netspeed peşin ödeme kafama yattı 200Mbps olanı şöyle sorum olacak TurkNet'teki gibi istediğin zaman iptal etme oluyor mu?

TurkNet'i aradım sorun yok Netspeed'i aradım boş port yok diyor anlamadım TurkNet bağlayıp sonra memnun kalmazsam Netspeed'e geçsem olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı