Altyapıyla botu kullanmak

ÖmerIsTurkish

Centipat
Daha fazla  
Altyapıyla botu kullanamıyorum. Bot token, sahip ve prefix girdiğim halde ve bot aktif olduğuna rağmen olmuyor. Komutları kullanamıyorum. Bir bildiğiniz varsa yazar mısınız?

Altyapıyla botu kullanamıyorum. Bot token, sahip ve prefix girdiğim halde ve bot aktif olduğuna rağmen olmuyor. Komutları kullanamıyorum. Bir bildiğiniz varsa yazar mısınız?
Kodlarda yanlışlık var mı? Yanlışlık varsa bot bu yüzden çalışmıyor olabilir. Bir de botu Glitch üzerinden mi yapıyorsunuz?

Modülleri yüklediniz mi? Bilgasayarda node.js bulunuyor mu?

Kodlar doğru olduğu halde çalışmıyorsa acaba sunucuda yetkisi mi yok diye düşündüm. Sunucuda yetikisi var mı bakın.

Sunucuda daha yüksek bir perm vermeyi deneyin hocam. Ya da botun linkini ayarlarken orada izinler vardı onları ayarlamamış olabilirsiniz.

Yok hazır kullanıyorum.
Hocam bot döngüde mi çalışıyor, bir kere açıp kapattınız mı?

Hocam hazır bot kullanmanızı tavsiye etmem. Eğer yüksek kitlelere ulaşmak gibi bir amacınız varsa bir süre sonra kodların içinde kaybolursunuz. Sadece kendi sunucularınızda kullanıyorsanız çok bir şey olmaz. Dediğim gibi bu kendi fikrim.

Glitch veya replit'teyse botunuz package. JSON düzenleyin. PC'deyse CMD veya Powershell artık hangisinden açtıysanız hata var mı kontrol edin.
Eğer botun olduğu klasörde node_modules yoksa modüller yüklü değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı