Çözüldü Alüminyum folyo kullanmak Bluetooth çekim gücünü arttırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yeager_san

Kilopat
Makaleler
8
Yer
Paradis
Altta koyduğum resimdeki gibi, telefonun Bluetooth-Wi-Fi anteninin yan tarafına alüminyum folyo koyup kapağını kapatırsam Bluetooth çekim alanı genişler mi veya kalitesi artar mı? Artıyor ise antenin ne tarafına yerleştirmem gerekiyor?

IMG_20230624_194642.jpg

Çözüm
Dostum sinyali yansıtmak için kullanılıyor bu yöntemler ama çekim alanını genişletmek vs. olayınca iş yapmaz. Hem de bu kadarcık bir parça hiç iş yapmaz. Üstüne bir de buruşur ve pil ayaklarına vs. temas ederse kısa devreden mis gibi mini mini yangıların olur.
Altta koyduğum resimdeki gibi, telefonun Bluetooth-Wi-Fi anteninin yan tarafına alüminyum folyo koyup kapağını kapatırsam Bluetooth çekim alanı genişler mi veya kalitesi artar mı? Artıyor ise antenin ne tarafına yerleştirmem gerekiyor?

Eki Görüntüle 1834933

Sorunuzun cevabını tam bilmiyorum ama modeminizi arayüzden 2.4GHz yerine 5GHz'ye ayarlarsanız daha iyi olabilir.

Dostum sinyali yansıtmak için kullanılıyor bu yöntemler ama çekim alanını genişletmek vs. olayınca iş yapmaz. Hem de bu kadarcık bir parça hiç iş yapmaz. Üstüne bir de buruşur ve pil ayaklarına vs. temas ederse kısa devreden mis gibi mini mini yangıların olur.

Çözüm

Anladım hocam zaten çekim alanına bir etkisi olmadı sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı