Arkadaşlar, vazgeçtim. Optimizasyon kapatınca rezalet oldu telefon.
Yanlış hatırlamıyorsam telefonunuzda rom'da vardı eğer garantisi hala devam etmiyorsa root'da atın.Yazdım hocam modeli zaten? Note 8 Pro olduğunu ifade ettim.
Bir kere de olsa denemek istiyorum. Zorlayacaksa zaten kapatırım.
Ekran AMOLED ise zaten sorun yok hocam.Ben Redmi Note 10 Pro kullanıyorum. Rootsuz bir sekilde AOD'yi kullanabiliyorum.
Yazdım hocam modeli zaten? Note 8 Pro olduğunu ifade ettim.
Bir kere de olsa denemek istiyorum. Zorlayacaksa zaten kapatırım.
Ben Redmi Note 10 Pro kullanıyorum. Rootsuz bir sekilde AOD'yi kullanabiliyorum.
Hocam ROM TWRP işlerini bıraktım artık.Yanlış hatırlamıyorsam telefonunuzda rom'da vardı eğer garantisi hala devam etmiyorsa root'da atın.
Maalesef hocam cihazınız IPS LCD. Eğer zorlarsanız sadece bir iki saat kullanın çünkü pixel yanığı başa bela. Oyun oynarken saati görmek ister misiniz ekranda![]()
Hocam ROM TWRP işlerini bıraktım artık.
Vallahi geçen babamın öğrencisi geldi yıllar önce okuttuğu. Yapma etme dedi. Yaptım yarım saat sonra yazılım çöktü
Sonra dedim hazar, yapma oğlum. Aklını başına topla. Vazgeçtim.
Tek telefon bu hocam. A3 2017 modelinden geçiş yapmıştım.Eğer ikinci bir telefonunuz varsa bu işlere girin maksat garantiye alın kendinizi.
En doğru yolu bulmuşsunuz. Bence aktif olarak kullanılan cihazlara rom atılmaması en mantıklısı. Eski model cihazları hayata döndürmek için yapılabilir lakin aktif kullanılan cihazlarda mantıklı bulmuyorum.Hocam ROM TWRP işlerini bıraktım artık.
Valla geçen babamın öğrencisi geldi yıllar önce okuttuğu. Yapma etme dedi. Yaptım yarım saat sonra yazılım çöktü
Sonra dedim Hazar, yapma oğlum. Aklını başına topla. Vazgeçtim.
Ama yüklemek isteyenler için Begonia Recovery Project yazılımını rehberle beraber foruma yükledim. Benim gibi Note 8 Pro kullananlar yükleyebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.