Always on Display'a nasıl duvar kâğıdı eklenir?

THEHAYDAR

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim bir Samsung'un a serisinden A34 5G[Oneui7(SM-A346E)] cihazım var ve mesela S24'lerdeki gibi nasıl böyle yapacağım? Yalnız video yu 17. saniyeden itibaren izleyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba benim bir Samsung'un a serisinden A34 5G[Oneui7(SM-A346E)] cihazım var ve mesela S24'lerdeki gibi nasıl böyle yapacağım? Yalnız video yu 17. saniyeden itibaren izleyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Cihazınızda LTPO teknolojisi yok, bir şekilde yapsanız bile fazla güç tüketir ve ekran yanığı olasılığını arttırır.

Aynı cihaz bende de var çok uğraştım bunu yapmak için kurcalamadığım ayar kalmadı. Yapamazsınız maalesef. Umarım yeni One UI ile a serisine de gelir bu özellik. AOD'a normal küçük fotoğraf eklemeyi koymuşlar sadece.

Sadece Custom ROM veya dosya üzerinde ile oynama ile mümkün.

Sadece Custom ROM veya dosya üzerinde ile oynama ile mümkün.

Riskli bir işlem hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı