AM2 Soket İşlemci Tavsiyesi

Berke Güven

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, şu an ekran kartım ve işlemci arasında bir darboğaz söz konusu.
Ekran kartım: Asus GTX Geforce 650 Ti Boost
İşlemci: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz
Şimdi sizden am2 sokete uyumlu darboğaz olmayacak bir işlemci istiyorum. Maalesef anakart ve işlemciyi aynı anda alamam şu an, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın Phenom işlemcileri destekliyor görünüyor. Benzer bir araştırma ben de yapmıştım MSİ anakartım için.
Bazı AM2 anakartlar AM2+ işlemcileri destekleyebiliyor.
Phenom işlemciler Athlon 64 x2 işlemciler gibi 940 pin fakat anakartın desteklediği CPU listesinde de olması gerekiyor ve listede var.
ASUSTeK Computer Inc. -Support- CPU Support M2NPV-MX
Kesin bilen biri doğrularsa bu bilgiyi satın alınabilir çünkü eski de olsa kötü bir işlemci değil.

Son düzenleme:
konu nasıl açılır bilmiyorum lütfen bilen birisi yardımcı olsun
benim işlemci amd athlon 64x 2 4200 daha onceden lol ve cs go gibi oyunları çok rahatlıkla çalıştırabılıyordum 1 yıldır çözemediğim bir problem var işlemci bazen boşta bile 100 dereceye kadar çıkıp direkt kapanıyor bunu 1 yıldır yapıyor ortam sıcaklıgı bıraz soğuksa yapmıyor xıgmatek marka işlemci soğutucu aldım yine faydası olmadı termal macun değiştirdim yine faydası yok kasa temiz herşey olması gerektiği gibi neden yapar.anakrat msı ms7367 ekran kartı saphırre 7750 hd 2gb 128 bıt 2gb ram 400 mhz 600 w high power eko power supply en çokta video ve oyunlarda 5 10 dakıka içinde ısınıp kapanıyor başına böyle bir olay gelen yardımcı olabılecek arkadaşlarda vardık inşallah şimdiden teşekkürler.işmeci galiba çöp bunun kanaatine vardım benım anakartın desteklediği en iyi işlemci nedir yardımcı olabıleek biri varmı am2 soket diye geçiyor msı resmı sıtesınde athlon 64x2 destekler yazıyor yanı benım anakart x2 5000 yada 6400 ü desteklermi ?
Daha az göster

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı