FX6100 varEğer elinde AM3+ işlemci yoksa bu platforma bulaşma.
Eğer elinde AM3+ işlemci yoksa bu platforma bulaşma.
Genellikle ucuza işlemci bulunca böyle konu açılıyor da ondan dedim.Elinde hazır işlemcisi olmasa bence bu yönde öneri istemez gibi.
Kasam yeni tüm anakartlar destekleniyor, 2 adet var fakat geliştirebilirim, FX6100 3.3Ghz işlemciye sahibim.Elinde hazır işlemcisi olmasa bence bu yönde öneri istemez gibi.
Konu sahibi arkadaşım ekran kartından ziyade hangi işlemciyi kullanacağınızı ve kaç adet bellek biriminiz olduğunu ve kasa boyutunu yazın.
Kasam ATX boyda, zaten yeni kasalar hemen hemen böyle oldular, bana anakart farketmiyor sadece verimlilik düşmesin malum her şeyi sırtlayan parça.Kasanız yeni ve yine mATX formatında olabilir. O yüzden kasa boyutu önemlidir.
2 adet belleğiniz var ve geliştirme imkanınız da var ise 4 bellek slotu olan anakart bakmanız gerekir.
Kasanız da ATX boyda ise istediğiniz boyda anakart bakabilirsiniz.
2. el bakıyorum ama hangi model ve marka alıyım bilmiyorum.Sıfır bakıyor iseniz çok seçenek yok fakat ikinci el bakarsanız iyi anakartlar var.
![]()
2.EL MSI 970A-G43 VER 3,1 ANAKART-- ÜCRETSİZ KARGO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
2.EL MSI 970A-G43 VER 3,1 ANAKART-- ÜCRETSİZ KARGO en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! 2.EL MSI 970A-G43 VER 3,1 ANAKART-- ÜCRETSİZ KARGO incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!urun.gittigidiyor.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.