AM3 anakarta işlemci önerisi

• Konuyu başlatan Kyzer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 510

Kyzer

Decapat
Daha fazla  
AM3 destekleyen anakarta sahibim. Anakart+işlemci alacaktım ama bütçem olmadıgından önce şu anki anakarta en iyi işlemciyi alacağım. RX 570 4 GB ekran kartına darboğaz yapmayacak bir işlemci lazım. Yapsa da en az şekilde yapacak lazım.

AM3 destekleyen anakarta sahibim. Anakart+işlemci alacaktım ama bütçem olmadıgından önce şu anki anakarta en iyi işlemciyi alacağım. RX 570 4 GB ekran kartına darboğaz yapmayacak bir işlemci lazım. Yapsa da en az şekilde yapacak lazım.
Aldığınız işlemci nedir?

Yol yakınken donebilirsin.
intel alcaksam biraz para biriktirip i5 10400 almak istiyorum.Ama zaten RX 570E daha düşük işlemciler de darboğaz yapmaz. Darboğaz yapmayacak işlemci önerir misiniz?

Yol yakınken donebilirsin.
Usta aradan zaman geçmiş ama sana 2 ürün atıcam sence almaya değer mi?
Anakart : https://www.akakce.com/anakart/en-u...z-ddr3-soket-1155-m-atx-fiyati,850233379.html
İşlemci : https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-core-i5-2400-dort-cekirdek-3-10-ghz-fiyati,424107.html

Son düzenleme:
intel alcaksam biraz para biriktirip i5 10400 almak istiyorum.Ama zaten RX 570E daha düşük işlemciler de darboğaz yapmaz. Darboğaz yapmayacak işlemci önerir misiniz?

Usta aradan zaman geçmiş ama sana 2 ürün atıcam sence almaya değer mi?
Anakart : Turbox H61C Intel LGA1155 DDR3 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci : Intel Core i5-2400 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
525 TL ye 4+2+2 GB ram, stok fan, i5 2400, h61 bulmuştum hp nin ama benimki mucizeydi. Üstelik dolaptan almıştım. Geldi denedim çalıştı. Driverlari falan sıkıntı olduğumdan kullanamadim ama sattım. İki katına gitti. 2. Elle uğraşmaktansa sıfır alayım kafam rahat olsun diyorsan alacağın sitenin kuponları dan da faydalanarak fiyatlardan bı nebze de olsa indirebilirsin. Ama işlemciyi 150-200 e bulursan affetme de sanmıyorum 2. El de aynıdır. Ben bulabilirsem atayım sana.

İşlemciyi bunu al, paran cebinde kalsın.

Anakartıda bunu al. Artan parayla 16 ram çekersin.

Ramlerin de bunlar:
Buyur kardeşim. 19 TL de cebinde kaliyor. O paraya da 1 tane binden çakma eticin al 1 tane çakma tutku al, 4 TL ye de 3 ü 1 arada al ürünler gelince kahve, tatlı eşliğinde montajını yaparsın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı