AM3+ soket işlemci önerisi

BistyWraith

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Lise
Şu anki işlemcim FX 8300, 32 GB DDR3 4X RAM'lerim var ekran kartım NVIDIA GTX 1050 Ti, bu sisteme ne önerirsiniz?

Hocam şuanki işlemcin zaten bu soketteki en iyi işlemcilerden biri (FX 9000 serisi balon işlemcileri saymazsak). Ayrıca AM3 sokete yatırım yapmak mantıksız olur eski nesil sonuçta. İşlemci yerine ekran kartı değiştirmeni öneririm, bütçen ne kadar?

Hocam şu anki işlemcin zaten bu soketteki en iyi işlemcilerden biri (FX 9000 serisi balon işlemcileri saymazsak). Ayrıca AM3 sokete yatırım yapmak mantıksız olur eski nesil sonuçta. İşlemci yerine ekran kartı değiştirmeni öneririm, bütçen ne kadar?

Bütçem konusunda kesin bir şey yok ama 4K olabilir, 1050 Ti'dan iyi olsun yeter.

Bütçem konusunda kesin bir şey yok ama 4K olabilir, 1050 Ti'dan iyi olsun yeter.
O işlemciye ekran kartı olarak maksimum RX 580 falan takılır diye düşünüyorum, 2 bin liraya bulabilirsiniz.

Bütçeniz yetiyorsa en azından am4te geçin çünkü am3+ yatırım yapmak gereksiz ve ayrıca am3+ ddr3 ddr4 bile değil bence en iyisi
Sizin için böyle bir sistem topladım

Toplayancı 32 bin tl ediyor

Bütçeniz yetiyorsa en azından AM4'te geçin çünkü AM3+ yatırım yapmak gereksiz ve ayrıca AM3+ DDR3 DDR4 bile değil bence en iyisi.
Sizin için böyle bir sistem topladım.

Hocam ben bütçem 4K demiştim siz sistem toplamışsınız 😀 yine de teşekkür ediyorum.

AM3'e yatırım yapmaya gerek yok bence de en azından parayı kenarda tuıtup biriktirip AM4'e geçiş yapmanız daha mantıklı olur zamanla.

Bütçeniz yetiyorsa en azından AM4'te geçin çünkü AM3+ yatırım yapmak gereksiz ve ayrıca AM3+ DDR3 DDR4 bile değil bence en iyisi.
Sizin için böyle bir sistem topladım.

Toplayancı 32 bin TL ediyor.

Bu fiyata daha iyisi bulunabilir ayrıca 8 GB RAM yetersiz kalır artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı