Sw4gg3rr_PC
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle herkese iyi sosyaller, sosyalde bir sürü şey okudum ve çok ilgimi çeken yazılar oldu.
Ben en yakın zamanda sistem toplayacak biriyim sistemimde FX-8320 olucak nedeni ise ben bilgisayarda oturduğum zamanın 100%20-15'ini oyun oynayarak geçiririm o da CS:GO, GTA, MC gibi oyunlar, arada DOTA 2 oynarım.
Neyse FX ile okuduğum konularda bazıları AM3+ Soketlerdeki işlemciler tarih oldu dedi artık çok düşük performas veriyor, çok ısınıyor gibi gibi arkadaşlar bunlar doğru mu?
Ben hıza önem veren biriyim. Abim Bilgisayar Mühedisliği okuyor ve bana AMD seç dedi + Hyper 212 gönderdi sistem topladığımda kullanıyım diye.
Hıza önem verdiğim kadar performansta isterim.
Neyse çok uzun oldu yani FX-8320 seçmem hata olur mu? OC yapıcam
Sistemim bu bi bakın;
Işlemci - AMD FX-8320
Anakart - MSI 970 Gaming
Ekran Kartı - Asus R9 270
Bellek - Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz 2x4
Harddisk - WD Blue 1TB SATA 6Gb/s 7200rpm Internal Hard Drive
Kasa - Cooler Master CMP-350 500W
CPU.CO - Cooler Master Hyper 212
SSD- Kingston HyperX 120GB
Ben en yakın zamanda sistem toplayacak biriyim sistemimde FX-8320 olucak nedeni ise ben bilgisayarda oturduğum zamanın 100%20-15'ini oyun oynayarak geçiririm o da CS:GO, GTA, MC gibi oyunlar, arada DOTA 2 oynarım.
Neyse FX ile okuduğum konularda bazıları AM3+ Soketlerdeki işlemciler tarih oldu dedi artık çok düşük performas veriyor, çok ısınıyor gibi gibi arkadaşlar bunlar doğru mu?
Ben hıza önem veren biriyim. Abim Bilgisayar Mühedisliği okuyor ve bana AMD seç dedi + Hyper 212 gönderdi sistem topladığımda kullanıyım diye.
Hıza önem verdiğim kadar performansta isterim.
Neyse çok uzun oldu yani FX-8320 seçmem hata olur mu? OC yapıcam
Sistemim bu bi bakın;
Işlemci - AMD FX-8320
Anakart - MSI 970 Gaming
Ekran Kartı - Asus R9 270
Bellek - Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz 2x4
Harddisk - WD Blue 1TB SATA 6Gb/s 7200rpm Internal Hard Drive
Kasa - Cooler Master CMP-350 500W
CPU.CO - Cooler Master Hyper 212
SSD- Kingston HyperX 120GB
Son düzenleyen: Moderatör: