- Makaleler
- 3
Evet. Overclock için yapılan ayarlar zaten Anakart üzerinde olur ve anakart kaydeder bunları. Bios sıfırlama yada yeni bir Anakart'a takarsan işlemci standart hızıyla çalışır.
Satıcı size O.C yapmadım diyince hemen alacağını sanmıyorum. O.C yapılmış bir işlemciyi alırsın. Kendi anakartına taktığında fabrika çıkışlı haline geldiği için bakarsın aaa gerçektende O.C yapılmamış bir işlemci diyipde alırsın.Satıcı "Ben O.C yapmadım" diyince hemen işlemciyi alacağımı mı sanıyorsun? AIDA64 diye bir program var. Almadan önce tabi ki test edip alacağım.
Ne kadar gereksiz cevap. Anlıyamıyacağına göre tabiki soracak. Yalan atıyorsan günahı onun boyuna.O.C yapılıp yapılmadığını nasıl anlayacaksınız? Satıcının sözüne mi güveneceksiniz?
Eğer konuyu okusaydınız cevabımın ne kadar gerekli olduğu anlamış olacaktınız! Konuyu açan arkadaş bir işlemciye O.C yapıldığını anlayabileceğini sanıyordu. Bu sorum ile ona ben ve başka arkadaşlarım işlemcilere O.C yapılıp yapılmadığının anlaşılamayacağını öğretmiş olduk. Bizler burada mantıklı akıllı insanlarız olaylara günah sevap diye bakmıyoruz.Ne kadar gereksiz cevap. Anlıyamıyacağına göre tabiki soracak. Yalan atıyorsan günahı onun boyuna.
Tartışmanın tabi ki bir mânası yok. En azından bunu sana öğreten kişilere bir teşekkürü çok görmemelisin.Tartışmanın bir manası yok beyler. Demek ki yanlış biliyormuşum, öğrenmiş oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.