Maalesef benim yok bir tek bunu kullandım/kullanıyorum o yüzden önerdim direkt. Başka öneri yapıp yanıltmak istemem.Biraz pahalı geldi başka önerin var mı?
Maalesef benim yok bir tek bunu kullandım/kullanıyorum o yüzden önerdim direkt. Başka öneri yapıp yanıltmak istemem.Biraz pahalı geldi başka önerin var mı?
AMD Ryzen 5 3600 işlemciye sahibim. Aklımda olan modeller bunlar. Bu ikisi iyi mi, hangisi daha iyi veya başka önerileriniz var mı?
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Thermalright Burst Assassin
Thermalright Burst Assassin.Geçen birisi bununla X3440'ı 3.61 GHz OC etti, güzeldi.
Peki AK400 mü Burst mu ?Geçen birisi bununla X3440'ı 3.61 GHz OC etti, güzeldi.
Peki AK400 mü Burst mu?
Peki A320M PRO-E anakarta ve frisby fc-8890g kasasına olur mu ?Performans olarak ikisi de aynı klasmanda, hangisi hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin.
Peki A320M PRO-E anakarta ve frisby fc-8890g kasasına olur mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.