AM4 işlemci önerisi

NiroTma

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar, sistemim de ekran kartı değişikliği yapacağım için işlemcimi de değiştirmem gerekiyor. Şuan ki sistemim AMD R5 5600 işlemci ve 3060 ekran kartı . RTX 5060 Tİ alacağım ekran kartı ve buna 1080 p de yetecek bir AM4 soket bir işlemci lazım.(sadece oyun oynuyorum ;LOL ,CS2 BF6, PUBG, vs.). Bütçe olarak 10k ya çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Ddr5 sistem geç demeyin. Ram'lerin fiyatı ortada. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:
Hocam elindeki 3060 ve R5 5600 satıp üstüne 10 TL koyarsan çok farklı seçeneklerin olur
Bir bilgisayarcıya satabilirsin mesela ben 1,5 yıllık 4060'ı 9500'ye sattım.

Render'da da çok iyi değiller. Kırpılmış halde oldukları için 3D olmayan modellerine göre oyun dışında düşük performans sergiliyorlar.

3D'ler oyun için iyi demişlerdi. Tam aksine ama yanlışmış anladığım kadarıyla 5800X'in fiyatı çok makul. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3D'ler oyun için iyi demişlerdi tam aksine ama yanlışmış anladığım kadarıyla 5800X in fiyatı çok makul. Teşekkür ederim.

Oyun için iyiler zaten bir tek, onun dışında genel performansları zayıf. Bunu AM4 özelinde söylüyorum tabii ki, AM5 için olan 3D'ler çok gelişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı