Satılık AM4 MSI B350 PRO-VDH 3200+Mhz

JOS3PH

Megapat
Yer
Buca, İzmir
Merhaba arkadaşlar. İki ay önce topladığım sistemde ürün adedini çift girdiğim bir ürün. Bu yüzden satmaya çalışıyorum. İlgilenen arkadaşlara elimde kaldığı ve satılamadığı için 350 TL'ye bırakıyorum. İzmir içi elden veya kargoyla önce havale, sonra kargo şeklinde yapabilirsiniz. Ürünler hiç açılmadı sıfır değerinde kargodan geldiği gibi korunuyor. Alıcı arkadaşa hayırlı olsun şimdiden.
IMG_5471.JPG

IMG_5469.JPG

IMG_5470.JPG

Son düzenleme:
Hiç açılmamış olmasını düşünürsek, fiyat aşırı düşük değil mi?
Her sitede, cep uygulamada satışa koydum fakat hiçbir şekilde sağlam geri dönüş alamadım. Aldığım fiyat ise 322.95 TL. Çokta uçurum bir ucuzluk değil bence. Alacak kişi zaten ürünün üzerinde fatura, adres her şeyi mevcut.

Her sitede, cep uygulamada satışa koydum fakat hiçbir şekilde sağlam geri dönüş alamadım. Aldığım fiyat ise 322.95 TL. Çokta uçurum bir ucuzluk değil bence. Alacak kişi zaten ürünün üzerinde fatura, adres her şeyi mevcut.
2 ay önceki fiyatı o yalnız. Şuan 405 TL en ucuzu ve yine Nanokatalog'da tedarik süreci ile birlikte. Kaçırılmayacak bir ilan. Hayırlı satışlar.

2 ay önceki fiyatı o yalnız. Şuan 405 TL en ucuzu ve yine Nanokatalog'da tedarik süreci ile birlikte. Kaçırılmayacak bir ilan. Hayırlı satışlar.
Fiyatı indirip, kaldırsam da satılmayacağından eminim. En son çare bu işte bakalım hayırlısı. Bir de sen böyle deyince fiyatı yükseltesim gelmedi değil. :)

Fiyatı indirip, kaldırsam da satılmayacağından eminim. En son çare bu işte bakalım hayırlısı. Bir de sen böyle deyince fiyatı yükseltesim gelmedi değil. :)
Kesinlikle ben olsam 350TL'den 1 kuruş aşağı vermezdim. Kayserili inadım senin satışına bile tuttu. :) Ben burada ve bu fiyata fazla sürmeden satılacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı