Yeterli değil. Önerim önce AM5 parçaları almanız. Sonra ekran kartını, sonra da monitörü almanız.O zaman ben şimdilik sadece monitörü alayım.
3060 ti 2k da yeterli bence. Ultla ayarlarda 1080p bile yeterli gelmez bence
Yeterli değil. Önerim önce AM5 parçaları almanız. Sonra ekran kartını, sonra da monitörü almanız.O zaman ben şimdilik sadece monitörü alayım.
3060 ti 2k da yeterli bence. Ultla ayarlarda 1080p bile yeterli gelmez bence
O zaman ben monitörü alayım. bi kaç ay sonrada hazır sistem satın alırım. Başka türlü çözülmez bu işYeterli değil. Önerim önce AM5 parçaları almanız. Sonra ekran kartını, sonra da monitörü almanız.
Olabilir hocam. Nasıl isterseniz?O zaman ben monitörü alayım. bi kaç ay sonrada hazır sistem satın alırım. Başka türlü çözülmez bu iş
7800x3d bakayım dedim 20k olmuş. Aşırı gereksiz pahalı. Varmı bu işlemciye yakın daha uygun fiyatlı işlemci. Monitörü aldıktan sonra parçaları tek tek toplucam. Hazır sistem almaya param gücüm yok şu an. 750 wat PSU M2SSd ve kasam güzel. Onlara gereksiz para vermek istemiyorum .Olabilir hocam. Nasıl isterseniz?
Bu alınırmı oyun için tavsiye edermisinOlabilir hocam. Nasıl isterseniz?
Şuan da önermem. Çok yakın zamanda 9000X3D'ler çıkacak. O zaman 7800X3D'nin fiyatları iner. Bende 12K civarı düşünüyordum. Fiyatı uçmuş nedense.7800x3d bakayım dedim 20k olmuş. Aşırı gereksiz pahalı. Varmı bu işlemciye yakın daha uygun fiyatlı işlemci. Monitörü aldıktan sonra parçaları tek tek toplucam. Hazır sistem almaya param gücüm yok şu an. 750 wat PSU M2SSd ve kasam güzel. Onlara gereksiz para vermek istemiyorum .
Bu alınırmı oyun için tavsiye edermisin
![]()
AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 9.947,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bi oyun testlerine bakıcam merak ettimHerkes 15.000TL 5800x3D hakkında konuşmuş, ama kısaca aynı işlemci olup yarı fiyatından aza gelen 5700x3D'den bahsetmemiş, 5800x3D zaten söz konusu bile olmamalı (özellikle 15.000TL'ye) 5700x3D varken.
![]()
AMD Ryzen 7 5700X3D Sekiz Çekirdek 3.00 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5700X3D Sekiz Çekirdek 3.00 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5700X3D Sekiz Çekirdek 3.00 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.151,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama AM5'e geçilebiliyorsa geçmek çok daha mantıklı olur gelecek açısından, zaten AM5'in giriş seviyesi işlemcileri 5700x3d/5800x3d kadar performans veriyor.
Dediğiniz gibi yapıcam. Monitör ve Ramleri alıcam 7800x3d ucuzlayınca onu alırım biraz beklim yeni nesil işlemcileriŞuan da önermem. Çok yakın zamanda 9000X3D'ler çıkacak. O zaman 7800X3D'nin fiyatları iner. Bende 12K civarı düşünüyordum. Fiyatı uçmuş nedense.
Siz monitör ve RAM'i alın bence. Anakart indirime girerse alırsınız. İşlemciyi de beklersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.