Anakartlarda dikkat edilen unsurları bilmediğim için soruyorum en düşük fiyatlı AM5 anakart ile bunun arasında ne gibi farklar olabilir? Daha uygunu varsa onu tercih edebilirim.
Ben de bu anakarti onerdim ama Gaming.gen'de bu fiyata dustugunu gormemistim. Kacirmayin mumkunse. PSU simdilik yeterli gelir 4070 oyle cok guc tuketen bir kart degil. Ilk hedefiniz anakartla birlikte RAM degistirmek olsun elinizdeki DDR4 RAM'ler calismaz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kasanın modelini biliyorsan Google'da arat veya kasanda kullandığın anakart modelini biliyorsan özelliklerine vak mATX ise sana ilettiğim anakart kasana uyum sağlar.
Kasanın modelini biliyorsan Google'da arat veya kasanda kullandığın anakart modelini biliyorsan özelliklerine vak mATX ise sana ilettiğim anakart kasana uyum sağlar.
Oyun belleğinde DDR5 çağını başlatan XPG Lancer RGB, 6000 MT/s’ye varan frekanslara ulaşarak, oyun ve hız aşırtma için size olağanüstü bir performans artışı sunar.