Arkadaşlar; ASUS ROG Crosshair X870e - "Hero" ya da - "Apex" alınır mı? Veya bunlardan daha iyi olan bir anakart önerisi olan varsa, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
30, ama zorlayabilirsem en fazla 40.Butce nedir?
Bunlar hakkında çok olumsuz yorumlara denk geliyorum ve bu paralara değmez, ısınıyor vs.. gidin başka marka alın diyen çok var, özellikle reddit'te falanDostum bunlar zaten en tepe model, daha iyileri yoktur. Yani rakibi olan modeller vardır ama bu seviye anakartlarda fark etmezler. Eğer normal bir oyuncu sistemi kuracaksanız bu anakartlar fazlasıyla gereksiz olur.
30, ama zorlayabilirsem en fazla 40.
Bunlar hakkında çok olumsuz yorumlara denk geliyorum ve bu paralara değmez, ısınıyor vs.. gidin başka marka alın diyen çok var, özellikle reddit'te falan
Açıkçası burda önerilmişti. Almışken en iyisi almak ve beni en az 5-10 sene rahat götürsün istiyorum.Emin olun gereksiz, boyle anakartlar serin calisiyor calismasina ama 17K ya alacaginiz bir anakartla fark hissetmezsiniz. Anakart icin boyle bir butce ayirma sebebiniz ne? En basitinden bu anakart bile her is icin fazla.
![]()
Gigabyte X870E Aorus Pro AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte X870E Aorus Pro AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Açıkçası burda önerilmişti. Almışken en iyisi almak ve beni en az 5-10 sene rahat götürsün istiyorum.
Siz yazmadan önce imzanızda gördüğüm anakartı inceliyordum, o da iyi gibi.
Çok teşekkür ederim hocam, biraz araştırayım, sağ olun..Attigim model ondan daha iyi hocam ve her is icin yeterli. Aorus Pro oneririm.
Daha uygun fiyatlı ve güzel bir model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.