AM5 geleceği için MSI anakart önerisi

RasmuS

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum.
AMD'nin ekim sonunda çıkarmayı düşündüğü Ryzen 7 9800x3D versiyonu veya çıkabilecek diğer işlemcileri de kapsayabilecek bir anakart almak istiyorum.
MSI markası ve beyaz olması önceliğimdir. Bütçe konusunda bir sıkıntı yoktur.
Tavsiye ve fikirlerinizi öğrenmek isterim.

AMD'nin ekim sonunda çıkarmayı düşündüğü Ryzen 7 9800x3D versiyonu veya çıkabilecek diğer işlemcileri de kapsayabilecek bir anakart almak istiyorum.
Neden MSI olması şart? ASRock gibi şahane bir firma varken MSI komik duruyor.

Takıntı veya eksik bilgi diyebilirsiniz.
MSI yerine Asus vb. firmaların takıntısını yapmak daha iyi olur gibi. MSI'ın patlak çıkarttığı tonlarca ürün var. Eğer MSI harici isterseniz alta attım.

Bütçe çıkmazsa: Amazon.com.tr

Testleri: MSI Pro B650M-P - Asus Prime B650M-K - Biostar B650MP-E Pro - Asus Prime B650M-R Karşılaştırması - Epey

Bütçe çıkarsa: Asrock B650 ProRS 90-MXBL10-A0UAYZ AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com

MSI istersen: MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri

Ek: Kasa falan beyazsa siyah anakart güzel duruyor. Benim kasada öyle.

9800x3D beklemekle birlikte B750 kartları bekliyorum USB4 destekli.

MSI yerine Asus vb. firmaların takıntısını yapmak daha iyi olur gibi. MSI'ın patlak çıkarttığı tonlarca ürün var. Eğer MSI harici isterseniz alta attım.

Bütçe çıkmazsa: Amazon.com.tr

Testleri: MSI Pro B650M-P - Asus Prime B650M-K - Biostar B650MP-E Pro - Asus Prime B650M-R Karşılaştırması - Epey

Bütçe çıkarsa: Asrock B650 ProRS 90-MXBL10-A0UAYZ AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com

MSI istersen: MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri

Ek: Kasa falan beyazsa siyah anakart güzel duruyor. Benim kasada öyle.

Bütçem 15bin TL'ye kadar çıkabilir rahatlıkla.

MSI ve beyaz olması seçenekleri çok kısıtlıyor maalesef.

Benim bildiğim bu var sadece.

Bende bunu düşünüyordum. @571602

9800x3D beklemekle birlikte B750 kartları bekliyorum USB4 destekli.

Muhtemelen B750 serileri çok yüksek fiyat ile çıkacaktır. Bir de çıkış tarihleri konusunda bilgi sahibi değilim. Fakat ben bu bilgisayarı bu yıl sonuna kadar toplamam gerekiyor.

Muhtemelen B750 serileri çok yüksek fiyat ile çıkacaktır. Bir de çıkış tarihleri konusunda bilgi sahibi değilim. Fakat ben bu bilgisayarı bu yıl sonuna kadar toplamam gerekiyor.
İlla almak isterseniz alınır ancak daha iyi modellerede bakılabilir.

Hocam bu arada bence 9xx serisi yerine 7xx serisine bakın. Oyun anlamında 7xx serisi daha başarılı.

İlla almak isterseniz alınır ancak daha iyi modellerede bakılabilir.

Hocam bu arada bence 9xx serisi yerine 7xx serisine bakın. Oyun anlamında 7xx serisi daha başarılı.

9800X3D versiyonunun 7800X3D ile arasında nasıl bir fark olacağını henüz bilmediğim için her ihtimale karşı oraya hazırlıklı olmak istiyorum.

Beyaz olması tercihimden kaynaklı olarak yakın fiyatlarda veya performansta başka bir ürün bulamadım gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı