AM5 için soğutucu önerisi

usmanaggga

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 7500f
PALİT İNFİNİTY RTX 5070
GİGABAYTE A620M H
XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 16GB
Crucial P3 Plus 1TB 5000/3000
Dark freezer x123
RAM
xpg 6000mhz cl30 1x16gb
Ekran kartı
4060
İşlemci
7500f
AM5 hazır sistem aldım ve simdilik bütçe sıkıntım var F/P soğutucu arıyorum. Birkaç ay kullanıp daha iyi bir şeye geçeceğim.

Thermalright burst Assassin 120 TL-C12C işlemci soğutucu internette bununla karşılaştım iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
AM5 hazır sistem aldım ve simdilik bütçe sıkıntım var F/P soğutucu arıyorum. Birkaç ay kullanıp daha iyi bir şeye geçeceğim.

Thermalright burst Assassin 120 TL-C12C işlemci soğutucu internette bununla karşılaştım iyi midir?

Stok sogutucudan daha iyi olacaktir lakin sisteminizde eksik gordugum tekli RAM olmasi ozellikle AMD islemcilerde cift kanal olmasi onemli bilginize.

Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm 5 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili ben şu an bu soğutucuyu kullanıyorum önceden işlemcim 90dereceye kadar çıkıyordu şimdi 60'ı zar zor geçiyor önerebilirim size işlemcim 5600 sizin işlemcinizde de yakın sonuçlar gösterir bence.

Stok sogutucudan daha iyi olacaktir lakin sisteminizde eksik gordugum tekli RAM olmasi ozellikle AMD islemcilerde cift kanal olmasi onemli bilginize.

RAM şu an 2.5k ve biraz bekleyip almayı planlıyorum biraz bütçe sıkıntısı var.

DDR5 için çift RAM aşırı önem arz etmiyor, DDR4 gibi değil.

Burst Assasin o işlemci için yeterli olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı