AM5 işlemci önerisi

mustafa ejder

Centipat
Daha fazla  
MSI RTX 4060 Ti 16 GB Ventus3X ekran kartım var daha anakart almadım. AM5 olarak hangi işlemciyi önerirsiniz? Bütçe 7bin. Benim aklıma yatan Ryzen 5 7600X ama veri yolu R5 7500F'den düşük gibi.

Eğer ileride ekran kartınızı yenilemeyi düşünüyorsan 7600x öneririm. Eğer böyle bir düşüncen yoksa 7500F gayet mantıklı. Ben bütçem o an kısıtlı olduğundan dolayı 7600x'i 4060'la kullanıyorum. İleride ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum. Bence film burda kopuyor.

Eğer ileride ekran kartınızı yenilemeyi düşünüyorsan 7600x öneririm. Eğer böyle bir düşüncen yoksa 7500F gayet mantıklı. Ben bütçem o an kısıtlı olduğundan dolayı 7600x'i 4060'la kullanıyorum. İleride ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum. Bence film burda kopuyor.
7500F ile 7600X arasında öyle aşırı bir fark yok. 7600X ile rahatlıkla çalışan bir ekran kartı 7500F ile de çalışır. Aynı durum darboğaz için de geçerli.

Eğer ileride ekran kartınızı yenilemeyi düşünüyorsan 7600X öneririm. Eğer böyle bir düşüncen yoksa 7500F gayet mantıklı. Ben bütçem o an kısıtlı olduğundan dolayı 7600X'i 4060'la kullanıyorum. İleride ekran kartımı yükseltmeyi düşünüyorum. Bence film burada kopuyor.

İleride ekran kartını değiştirmeyi pek düşünmüyorum ileri seviye oyunlar için bile yeter de artar bu ekran kartı ama bu iki işlemci arasında ileride yetmemeye başlarsa oyunlar için yükseltebilirim sizce hangi işlemciyi almalıyım.

7500F al kullan mis gibi. Intel i5 13400F gücünde zaten kendisi.

Farkları nedir tam olarak X ile F'nin.

7500F'den fazlasına gerek yok render tarzı işlemciyi kullanacağınız bir iş yapmıyorsanız.

Sadece oyun ve internet işleri YouTube film vb.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı